Analyseer de intranetactiviteiten van uw medewerkers, en meet het gebruik & de gebruikersbetrokkenheid met Piwik PRO Intranet Analytics.

Verbeter de samenwerking binnen het team en stimuleer kennisuitwisseling met inzicht in het gebruik van de digitale werkruimte. Zo krijgt u meer betrokken personeel dat bijdraagt aan de kennisbank van uw organisatie.

Bekijk hoe Piwik PRO Intranet Analytics u kan helpen uw interne communicatiesysteem te controleren.

Toegang real-time data

  • Neem adequate maatregelen en betrek uw gebruikers ter plekke met behulp van (bijna real-time) verzamelde en verwerkte data.
  • Bepaal een strategie en kies de KPI’s die zullen aangeven of u uw doel heeft behaald. Zoals pageviews, gebruikersinteractie en page contribution.

Hosting flexibiliteit

  • Kies de vorm van hosting die past bij de interne regels en technologische capaciteiten van uw organisatie.
  • Zet Piwik PRO in op uw eigen infrastructuur, een extern datacentrum of onze beveiligde servers in de EU (Duitsland).
  • Piwik PRO wordt zorgeloos voor u opgezet, u bent 100% data-eigenaar, en u heeft het exclusieve recht tot toegang en het beheer van data.

Controleer de intranetactiviteiten van uw medewerkers

  • Kies welke informatie u wilt verzamelen: User ID, naam, functie, kantoor/afdeling, etc.
  • Gebruik speciale variabelen om gesegmenteerde rapporten op te stellen voor specifieke afdelingen of teams, en creëer groepen gebaseerd op locatie of IP-adressen.
  • Bekijk of uw interne e-mails gelezen worden door middel van campagne tracking.
Use enterprise features

Meet content gebruik & gebruikersbetrokkenheid (met speciale doelstellingen & gebeurtenissen)

  • Bekijk de bijdrages van uw medewerkers wat betreft kennisuitwisseling, zowel op individueel als groepsniveau.
  • Ontdek hoe zij omgaan met interne materialen en informatie aan de hand van doelstellingen. Zoals het aantal gemaakte, verplaatste, verwijderde, bijgewerkte en favoriete pagina’s en blog posts.

Get the Whitepaper

Compare 4 Leading SharePoint Analytics Vendors for Free

Learn how Webtrends, Piwik PRO, NGAGE and CardioLog Analytics differ from each other.

Piwik PRO Marketing Suite allows us to gather more granular data about website visitors while having full privacy compliance. Piwik PRO’s customer success team ensures our system is fully operational and working at 100% efficiency.

OLIVER MICHLER
SENIOR PRODUCT MARKETING MANAGER OPEN-XCHANGE

Met Piwik PRO Analytics krijgt en kunt u altijd:

100% toegangscontrole

100% toegangscontrole

De data-bevoegdheden kunnen ingesteld worden op Site Collection niveau, bijvoorbeeld wanneer uitsluitend de HR-afdeling inzicht krijgt in HR-pagina’s/sub-pagina’s. U kunt uw Piwik PRO-afdeling ook bereiken met een Active Directory. U kunt werknemers toegang geven tot bepaalde websites en ruimtes van hun bijbehorende afdelingen, op individueel en groepsniveau.

De effectiviteit van uw team verbeteren

Produceer statistieken en rapporten omtrent het gebruik van het intranet en exporteer deze naar externe tools. Gebruik deze om slecht-gelezen en niet-relevante content op te sporen. Ruim het intranet op om zo de effectiviteit te verbeteren. Exporteer het rapport naar externe tools en gebruik deze wanneer u de prestaties van uw werknemers beoordeelt.

De effectiviteit van uw team verbeteren

Duidelijke rapporten en dasboards

Krijg duidelijk inzicht in uw intranetgebruikers. Voeg dashboard widgets toe, verwijder ze of pas ze aan om de meest relevante informatie te verkrijgen over hoe uw werknemers het intranet gebruiken.

Ontdek hoe uw werknemers uw digitale werkruimte gebruiken met Piwik PRO Intranet Analytics