Piwik PRO: speciaal ontworpen voor bedrijven en overheden

Piwik PRO Marketing Suite sluit aan bij de eisen en behoeften van diverse branches, maakt veilig gegevensbeheer mogelijk en garandeert volledige naleving van de geldende privacywetgeving. Overtuig uzelf.

Media en Marketing

Een Marketing Suite voor mediabureaus die een volledige naleving van internationale gegevensprivacywetten zoeken, inclusief de AVG en HIPAA.

Overheden

Gegevens verzamelen op een veilige manier en de privacyregelgevingen naleven is een prioriteit voor overheden. Bekijk hoe Piwik bijdraagt aan gegevensbeveiliging en het nakomen van privacywetten.

Financiën en bankieren

Financiële instellingen hebben behoefte aan zeer betrouwbare en veilige analyse- en marketingoplossingen. Bekijk hoe Piwik PRO bijdraagt aan het voorzien in de behoeften en eisen van de branche.

Detailhandel en e-commerce

Nauwkeurige inzichten in bezoekers zijn essentieel voor de e-commerce en detailhandel. Bekijk hoe Piwik PRO bijdraagt aan het aantrekken van nieuwe klanten en het concurreren op de markt.

Gezondheidszorg

Marketing Suite maakt het mogelijk om goed voor uw patiënten te zorgen en hun gegevens op de juiste manier te verwerken. Bekijk hoe bedrijven in de gezondheidssector kunnen profiteren van Piwik PRO.