Piwik PRO Analytics Suite: De hoogste beveiligingsstandaarden voor overheidsorganisaties

Voldoe aan de strengste internationale privacywetten, inclusief AVG. Behoud het volledige eigendom van uw gegevens

De hoogste beveiligingsstandaarden

Volledige eigendom van gegevens en naleving van AVG

Gedetailleerde rapporten

Piwik PRO richt zich op de behoeften van overheidsinstellingen en openbare organisaties door u toe te staan ​​om:

Burgers sneller naar de juiste inhoud te leiden

Bepaal hoe uw burgers zich door uw websites bewegen om de gewenste inhoud te bereiken. Gebruik uw bevindingen om efficiëntere paden te onthullen en de manier te optimaliseren waarop burgers informatie op uw website krijgen. Personaliseer de inhoud van uw pagina’s om de juiste informatie op de juiste plaats te bieden.

Ondersteuningskosten voor burgers te verminderen

Stroomlijn externe communicatie met een website die is geoptimaliseerd om efficiënt te reageren op behoeften van burgers. Wijzig de inhoud op basis van analysegegevens om het aantal vragen te verminderen dat uw medewerkers per e-mail of telefoon moeten beantwoorden.

Inhoudsbewustzijn en populariteit te meten

Zoek uit of burgers geïnteresseerd zijn in documenten die beschikbaar zijn op uw websites, zoals wetgeving en andere richtlijnen. Ontdek welke informatie wordt gezocht, welke documenten worden gedownload en welke pagina’s het vaakst worden bekeken. Gebruik die bevindingen om het burgerbewustzijn te meten met betrekking tot dringende maatschappelijke problemen.

Aan de strengste privacyregels te voldoen

Ontdek hoe burgers door uw websites navigeren en inhoud consumeren, terwijl zij zich houden aan het strengste interne beveiligingsbeleid. Voldoe aan de strengste privacywetgeving en beveiligingsnormen, waaronder: AVG, HIPAA en Chinese en Russische internetwetten.

Met Piwik PRO Analytics Suite kunt u:

100% data-eigendom voor cloud en on-premises behouden

Host Piwik PRO op uw eigen infrastructuur, in een speciale privécloud, of profiteer van de Piwik PRO Cloud-services (met veilige ISO27001-gecertificeerde datacenters in de Verenigde Staten en Duitsland). Beheer 100% van uw gegevens, het wordt nooit naar derden verstuurd, ongeacht de hostingoptie die u kiest.

Voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen en privacyregels

Houd u aan de strengste interne beveiligingsvereisten van de banksector en voldoe aan alle internationale privacyregels (inclusief de AVG). Profiteer van volledige toegangscontrole, two-factor authenticatie, single sign-on en audit logs. Ontvang gedetailleerde logboeken van alle activiteiten binnen het platform en beheer al uw gebruikers in een centrale database.

De tevredenheid van burgers verhogen

Geef burgers de informatie die ze nodig hebben en presenteer deze op een zeer toegankelijke manier. Ontdek hoe gebruikers zich op uw websites gedragen, of ze nu mobiel of desktop gebruiken, of contact met u opnemen per e-mail. Gebruik deze informatie om de inhoud te optimaliseren en de functionaliteit van uw websites te vergroten.

Toezicht houden op de intranetactiviteit van het personeel

Meet de betrokkenheid van medewerkers en het gebruik van inhoud, zoals nieuwe regels en richtlijnen. Track inhoudconsumptie met Piwik PRO Intranet Analytics om te leren hoe uw werknemers uw digitale werkruimte gebruiken, of dit nu SharePoint of Confluence is. Ontvang rapporten voor verschillende afdelingen of bureaus en maak groepen op basis van onderwerp of locatie.

Laat ons u door alle functionaliteiten van Piwik PRO leiden en al uw vragen beantwoorden!