Flexibele en schaalbare gegevensverzameling voor websites en digitale producten

Verkrijg waardevolle inzichten voor al uw teams met standaardrapporten, intuïtieve, aangepaste rapporten, ruwe data, eenvoudige privacy-instellingen en toegewijde technische ondersteuning.

  • Modules:
  • Analytics
  • Tag Manager
  • Consent Manager
  • Customer Data Platform

Verkrijg meer inzicht

Ontdek meer over web- en appgebruikers. Gebruik geavanceerde analytics-functies om een compleet beeld van de trajecten van uw klanten te krijgen, optimaliseer uw marketingbudget en optimaliseer de verkoop terwijl u de privacy van de gebruiker respecteert.

Verbeter conversieverhoudingen

Werk met trechters, user flow, e-commerce rapportage en hulpmiddelen voor meerkanaals attributie om bottlenecks waar te nemen en conversies te maximaliseren.

Effectiviteit van marketing verbeteren

Maak aangepaste rapporten voor meerkanaals attributie, advertenties, conversietrechters en meer om de effectiviteit van uw betaalde, organische en sociale campagnes te meten.

Gebruikersgedrag begrijpen

Gebruik geavanceerde eventtracking om te zien welke acties gebruikers ondernemen op uw websites en app en welk soort informatie tot de beste resultaten leidt. Breng uw gegevensverzamelstrategie en prestaties naar een hoger niveau.

E-commerce-rapportage upgraden

Verbeter de rapportage van uw onlinewinkel en krijg een beter begrip van de behoeften van uw klanten met specifieke e-commerce-dimensies, statistieken en productomvang samen met andere functionaliteiten.

“Ons doel was onze klanten meer flexibiliteit te bieden voor verschillende teams voor het verkennen van gegevens van eenvoudige inzichten tot geavanceerde functies en exportmogelijkheden waarmee u vanuit verschillende perspectieven naar gegevens kunt kijken. Met de introductie van functionaliteiten zoals trechters en user flow hebben onze klanten een betere kijk gekregen op hun customer journey. Daarnaast helpen filters en segmenten hen waardevolle ontdekkingen te doen op een meer granulaire manier.”

Jarek Miazga
Product Manager bij Piwik PRO

Respecteer de privacy en gegevensbescherming van uw gebruikers

Heb volledige controle over de wijze waarop klantgegevens worden opgeslagen en gebruikt. Maak privacy-naleving eenvoudiger met voorgedefinieerde nalevingsinstellingen met AVG, HIPAA en andere privacywetgeving. Gebruik anonimisering van gegevens om meer inzicht te verzamelen terwijl de gebruikersrechten niet uit het oog worden verloren.

Piwik PRO Core (gratis) Piwik PRO Core Enterprise
EU-cloudhosting
Privécloud
On-premises (in uw eigen abonnement)
Ingebouwde toestemmingsmanager
Geavanceerde anonimisering van gegevens
Naleving van AVG, LGPD, CCPA en meer
Naleving van HIPAA

De vergelijking van 10 web- en app-analyticsplatforms

Vergelijk de belangrijkste kenmerken van Piwik PRO Enterprise, Google Analytics 4, Matomo Cloud, Adobe Analytics, AT Internet, Countly Enterprise, Mixpanel Enterprise, Amplitude Enterprise, Snowplow Enterprise en Heap Premier.

Download de volledige vergelijking

Maak datagedreven verbeteringen aan websites en apps

Optimaliseer uw mobiele apps

Gebruik onze mobiele SDK’s (iOS, Android, Flutter, React Native) en andere appondersteuning (SPA, PWA en AMP) om betrokkenheid van gebruikers te analyseren en te verbeteren en garandeer een naadloze ervaring met uw app.

Pas gegevens gemakkelijk aan en integreer ze eenvoudig

Integreer met meerdere tools zoals Google Ads, Google Search Console en BI tools, U hebt uw analyticsgegevens zelf in de hand en beslist hoe u deze moet gebruiken, waar u ze heen moet sturen en met welke tools u ze kunt delen.

Verbeter prestaties en nauwkeurigheid

Verbeter de snelheid van uw websites en apps met gedetailleerde rapporten op verschillende apparaten, browsers, locaties en URL’s. Verwerk miljoenen acties met een bijna realtime gegevensversheid.

Profiteer van flexibele rapporten voor marketeers en analisten

Gebruik een analyticsproduct dat voldoet aan de behoeften van teams binnen uw organisatie. Maak werken met betrouwbare gegevens eenvoudiger met een intuïtieve interface en aangepaste rapporten, een goed-presterende back-end en servertracking en toegang tot ruwe gegevens.


Wat u met Piwik PRO kunt doen

Concurrerende prijzen

Kies tussen het gratis voor altijd Core-abonnement of het op maat gemaakte Enterprise-abonnement, dat aantrekkelijker geprijsd is dan vergelijkbare abonnementen.

Soepele leercurve

Start snel met de intuïtieve interface en probleemloze onboarding van het platform. Gebruik een geavanceerd analyticsplatform gebaseerd op bekende concepten.

Gebruikersrechten en SSO-normen

Wijs verschillende gebruikersniveaus toe aan rollen en gebruikersgroepen. Implementeer SSO-normen toe om het authenticatie- en autorisatieproces te vereenvoudigen.

Samenwerken was nog nooit zo makkelijk

Pas uw rapporten en dashboards aan op basis van de behoeften van verschillende teams, belanghebbenden en projecten en deel ze binnen uw organisatie op een makkelijke en snelle manier.

Eén plaats voor al uw gegevens

Gebruik meta-sites om analytische inzichten te verzamelen uit honderden bronnen. Visualiseer al uw data op één plek.

Optionele gegevenssampling

Beslis of u wilt werken met een complete gegevensset of de efficiëntie van uw rapport wilt verbeteren met behulp van gegevenssampling.

Gegevens exporteren

Boost uw marketingstack met analyticsgegevens. Exporteer uw gegevens naar de meest geschikte indeling (JSON, CSV, XML) of maak gebruik van onze API.

Een krachtige analyticsstack

Breng analytics naar een nieuw niveau door ze te combineren met andere Piwik PRO-modules: Tag Manager, Consent Manager en Customer Data Platform.

Uitstekende klantenservice

Gebruik uitgebreide helpcenterbronnen, waaronder video-tutorials en het Community-forum of neem contact op voor specifieke ondersteuning.

“Wij zijn meer dan twee jaar geleden gaan samenwerken met Piwik PRO, niet alleen voor ons eigen platform, maar ook voor onze klanten. We werken zij aan zij met Piwik PRO om ervoor te zorgen dat de first party-gegevens van onze klanten correct worden verzameld en gebruikt. De filosofie van Candid is om open en nieuwsgierig te zijn en werken met Piwik PRO versterkt dat.”

Gérard Ghazarian
Oprichter en CEO bij Candid

Gebruik het gratis Core-abonnement of vraag een op maat gemaakte demo aan van een Enterprise-abonnement. Wat u ook kiest, u krijgt altijd geavanceerde, privacyvriendelijke analytics