Analytics voor web en mobiel

Analyseer de volledige user journey zonder privacy en veiligheid uit het oog te verliezen

Verzamel waardevolle gebruikersinzichten van uw websites, apps en zelfs beveiligde omgevingen

Vraag een demo aan

Voorkom blinde vlekken

Kom meer te weten over uw gebruikers. Breng volledige customer journeys in kaart met gegevens uit de openbare en beveiligde omgevingen van uw websites en apps zonder deze met derden te delen.

Haal meer uit uw marketingkanalen

Gebruik vrijwel real-time data om de effectiviteit van uw betaalde, organische en socialmediacampagnes te meten voor elke fase van uw sales funnel.

Verfijn de content van uw website en app

Onderzoek hoe gebruikers omgaan met uw blogposts, landing pages, video’s en verkooppagina’s. Ontdek welke content de beste resultaten oplevert.

Verbeter de conversie

Gebruik een breed scala aan tools (bijv. funnels, user flow, session logs, goals) om knelpunten te elimineren en conversiefunnels te optimaliseren.

Analyseer beveiligde omgevingen

Verbeter uw inzicht in het gedrag van gebruikers binnen de beveiligde omgevingen van uw websites en apps (bijvoorbeeld voor online bankieren of medische dossiers).

“Ons doel was om onze klanten meer flexibiliteit te bieden op het gebied van dataonderzoek. Met de introductie van functionaliteiten zoals Funnels en User Flow hebben onze klanten een betere kijk gekregen op hun customer journey. Daarnaast helpen Filters en Segmenten waardevolle ontdekkingen te doen op een gedetailleerd niveau.”

Jarek Miazga
Product Manager bij Piwik PRO

Respecteer de privacy en gegevensbescherming van uw gebruikers

Houd volledige controle over uw klantgegevens en voorkom dat ze aan adverteerders worden verkocht. Werk samen met een analytics-partner die u helpt bij het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens conform de zwaarste privacy- en beveiligingsnormen:

Vergelijking van Piwik PRO met Google Analytics

Nu downloaden

Maak datagedreven verbeteringen aan websites en apps

Optimaliseer de opmaak van uw pagina’s

Houd bij wie uw website bezoeken, welke pagina’s ze bezoeken en hoe ze ermee omgaan. Gebruik deze inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen over het ontwerp van de website.

Snellere en betere prestaties

Test en optimaliseer de snelheid van uw websites en apps met gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw pagina’s op verschillende apparaten, browsers, locaties en URL’s.

Optimaliseer uw mobiele apps

Maak gebruik van onze Mobile SDK’s (iOS en Android) om de activiteit van uw gebruikers te meten en te verbeteren om uw app gebruiksvriendelijk te maken.

Gebruik onze Web Analytics ROI Calculator om te zien hoeveel u kunt besparen met Piwik PRO Analytics platform.

Profiteer van gedetailleerde rapporten

Maak rapporten en dashboards op maat met een drag-and-drop-editor. Ook kunt u onze handige API koppelen aan uw favoriete visualisatietool.


Richt u op de behoeften van uw bedrijf

Een betaalbare oplossing

Wees uw concurrenten voor met het gebruik van een krachtig en vooraanstaand platform dat voordelig geprijsd is vergeleken met andere tools in de branche.

Makkelijk in gebruik te nemen

U kunt direct aan de slag met het platform dankzij de eenvoudige interface en het soepele onboardingproces.

Gebruikersrechten en SSO-normen

Maak gebruikersgroepen en rollen aan en wijs ze verschillende bevoegdheden toe. Pas SSO Standaards toe om het authenticatie- en autorisatieproces te vereenvoudigen.

Samenwerken was nog nooit zo makkelijk

Pas uw rapporten en dashboards aan op basis van de behoeften van verschillende teams, stakeholders en projecten, en deel ze binnen uw bedrijf op een makkelijke en veilige manier.

Eén verzamelpunt voor al uw data

Gebruik meta-sites om analytische inzichten te verzamelen uit een of meerdere websites en apps. Krijg een geaggregeerd overzicht van alle websites en apps die uw onderneming meet.

Geen data limiet

Vergeet de beperkingen van freemium analytics-producten. Gebruik alle gegevens die u heeft over uw klanten en websitebezoekers.

Gegevens exporteren

Koppel de analytics van Piwik PRO met andere tools binnen uw tech stack met onze krachtige API.

Speciale aanpassingen

Onze experts staan altijd klaar om maatwerk en integraties te leveren, zodat uw ons platform aansluit op uw use cases.

Deskundige ondersteuning en advies

Profiteer van onze uitgebreide helpdesk en neem contact op met uw persoonlijke customer succes manager, of vraag naar een van onze technische specialisten.

“We teamed up with Piwik PRO over two years ago, not only for our own platform, but also for our customers. We’re working side by side with Piwik PRO to make sure that our customers’ first-party data is properly collected and used. Candid’s philosophy is to be open and curious, working with Piwik PRO enhances this.”

Gérard Ghazarian
Founder & CEO at Candid

Kom meer te weten over de voordelen van analytics

We beantwoorden graag al uw vragen!

Vraag een demo aan