Versterk verkoop, acceptatie en acquisitie met de juiste data

Begrijp wie uw klanten zijn en hoe ze via verschillende kanalen met u communiceren. Reageer op deze inzichten om een gepersonaliseerde klantervaring te bieden en uw campagnes te optimaliseren. Respecteer de privacy van de gebruiker bij elke stap.

  • Modules:
  • Analytics
  • Tag Manager
  • Customer Data Platform
  • Consent Manager

Data-activering op zijn eenvoudigst

Geautomatiseerde import & activering van data

Zorg voor een stabiele datastroom tussen een CDP en andere tools in uw stack. Integreer data van alle touchpoints, inclusief event- en gebruikersattributen van een geïntegreerd analyseplatform.

Nauwkeurige doelgroepen

Segmenteer klantdata om hun ervaring beter te begrijpen en te optimaliseren. Creëer doelgroepen rond categorieën en gedragingen die het meest betekenisvol zijn voor uw bedrijf.

Gepersonaliseerde data-activering

Activeer uw data om het werven, activeren en behouden van klanten te verbeteren. Bereik uw klanten en prospects met gepersonaliseerde berichten in realtime, via hun favoriete kanalen.

How data activation works

“Wij willen een combineerbaar Customer Data Platform bieden waarmee onze klanten vendor lock-in kunnen vermijden. In plaats daarvan kunnen ze alle best-of-breed-platforms gebruiken en deze integreren in een moderne marketingstack die is afgestemd op hun behoeften.”

Bartosz Nowak
Product Manager bij Piwik PRO
Bartosz Nowak. Product Manager at Piwik PRO

Reageren op klantinzichten

Maak verbinding via elk kanaal

Activeer uw data en ga de dialoog aan met uw klanten op vele touchpoints, van marketingpagina’s, advertentieplatforms en e-mailcampagnes, interne communicatiekanalen en CRM’s tot post-login-zones van uw website of app.

Personaliseer de klantervaring

Pas de communicatie met klanten aan met behulp van inzichten over hun koopgeschiedenis, bezochte pagina’s, gelezen e-mails en andere zakelijke gebeurtenissen uit uw systemen. Zorg ervoor dat de berichten die zij ontvangen relevant en gepersonaliseerd zijn voor hun interesses en de fase van het klanttraject waarin zij zich bevinden.

Help gebruikers te vinden wat ze nodig hebben

Herken wanneer gebruikers vastlopen op hun weg naar de informatie of het product waarvoor ze kwamen. Help ze het proces te versnellen door een gesprek te starten via de chatbot of door in realtime een link naar het helpcenter te sturen.

Verlaag de aankoopkosten

Bereik uw klanten op het moment dat ze klaar zijn om te kopen. Verbeter de effectiviteit en kosten van het werven van nieuwe klanten.

Versterk loyaliteit

Identificeer nieuwe upsell-mogelijkheden en waardevolle klanten. Maak van hun ervaring een prioriteit voor uw teams, van verkoop, via marketing en product, tot klantenservice.

Win klanten terug

Maak opnieuw contact met gebruikers die waarschijnlijk uit uw traject zullen vallen, via on-site retargeting, remarketing, gepersonaliseerde e-mails en andere communicatiekanalen.

Gratis vergelijking van 7 enterprise-ready customer data platforms

Maak kennis met 45 belangrijke verschillen tussen Tealium, BlueVenn, Exponea, mapp, Segment, mParticle en Piwik PRO. Ontdek welk platform voor u de juiste keuze is.

Downloaden

Zorg voor privacy & beveiliging

Onboarding van gevoelige data

Upload persoonlijke data, inclusief gevoelige informatie, naar een platform dat u helpt voldoen aan de regels van AGV, CCPA, HIPAA en vele andere wetten inzake databescherming wereldwijd.

Controle over data

Krijg volledige controle over data die in en uit uw platform komen met data-import- en activeringsregistratie. Bepaal hoe gedetailleerd uw klantprofielen moeten zijn en pas het verzamelen van data aan uw privacynormen aan.

Geïntegreerde Consent Manager

Creëer marketinglijsten die voldoen aan de AGV-normen. Activeer data alleen wanneer bezoekers instemmen met het gebruik ervan en alleen op manieren waar zij zich prettig bij voelen, dankzij een ingebouwde Consent Manager.


Wat u met Piwik PRO kunt doen

Compliant gegevenshosting

Bewaar uw gegevens in een privécloud (meer dan 60 Azure-regio’s en Orange Cloud en Elastx in Europese handen) of in de openbare cloud in een van de Azure-cloudcentra in de VS, de EU en HK. U kunt ook kiezen voor Orange Cloud in Frankrijk (inclusief Bring Your Own Key-versleuteling) of Elastx in Zweden.

In de EU gevestigde zakenpartner

Werk samen met een Europese leverancier die voldoet aan de hoogste beveiligings- en privacynormen. Zorg ervoor dat de data van uw klant worden verwerkt in overeenstemming met de AGV- en de Schrems II-regelgeving.

Geïntegreerde productsuite

Profiteer van een geïntegreerde suite bestaande uit Analytics, Tag Manager en Consent Manager. Krijg meer flexibiliteit bij het verzamelen en activeren van uw klantdata.

Specifieke aanpassingen & onboarding

Ga snel aan de slag met onboarding en persoonlijke trainingssessies. Ontwikkeling op maat en integraties zijn ook beschikbaar als uw gebruikssituatie dat vereist.

Klantenservice & professionele dienstverlening

Wanneer u hulp nodig hebt, kunt u ons Helpcenter bezoeken, een gesprek plannen met uw toegewijde accountmanager of contact opnemen met onze technische experts.

Toegangscontrole en gebruikersgroepen

Maak verschillende gebruikersgroepen en rollen aan en wijs ze toe met gedetailleerde toestemmingsniveaus. Integreer single-sign-on-software om gebruikersverificatie en -autorisatie te stroomlijnen.

“Ik had de gelegenheid om de nieuwe functies van het Piwik PRO CDP te verkennen tijdens de demosessies met productmanagers. Ik ben erg enthousiast over de komende veranderingen in de module. We kijken ernaar uit om de nieuwe functionaliteiten te benutten en een nog betere klantervaring te bieden.”

Michael Holzinger
AdTech en Analytics Expert bij Moser Holding AG

Ontvang een op maat gemaakte demo van het Piwik PRO Enterprise-abonnement – geavanceerde analysefuncties plus dataprivacy en -beveiliging