Meer inzichten om klantenwerving en -behoud te stimuleren

Maak volledige klantprofielen en segmenteer uw data in doelgroepen. Activeer ze om een gepersonaliseerde ervaring te bieden en effectieve campagnes te voeren via verschillende kanalen. Houd de data van uw klanten veilig met een Customer Data Platform dat voorrang geeft aan privacy.

Eenvoudig data importeren

Verbind silo’s in databronnen tot duidelijke records die alle kenmerken en gedragingen van gebruikers in kaart brengen. Er is geen codering nodig.

Gedragssegmentatie

Activeer doelgroepen op basis van alle omstandigheden, inclusief realtime klantinteracties.

Data-activering

Personaliseer de klantervaring in verschillende kanalen om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken.

Hoe het Piwik PRO Customer Data Platform werkt

Integreer data vanaf elke locatie

Webhooks & productintegratie

Importeer eenvoudig data uit uw CRM, e-commerceplatform, datawarehouse en andere tools met behulp van inkomende webhooks en automatiseringstools.

Gevoelige data

Neem gevoelige informatie op en heb volledige controle over hoe deze wordt opgeslagen en gebruikt. Voeg een extra laag privacy toe door identificeerbare data te vervangen door aangepaste scoringswaarden.

Standaard integratie met Analytics en Tag Manager

Krijg toegang tot een constante stroom van waardevolle gebruikersdata dankzij ingebouwde integratie met web en app Analytics en Tag Manager.

Ontdek welke platforms integreren met het Piwik PRO Customer Data Platform

Maak gedetailleerde gebruikersprofielen en doelgroepen aan

Krijg een indruk van een single customer view

Verbind bezoekersdata die verspreid zijn over kanalen en touchpoints tot uniforme klantprofielen. Krijg een gedetailleerd overzicht van gebruikerskenmerken en interacties met uw merk.

Ontdek en bouw doelgroepen die converteren

Krijg volledige flexibiliteit in de manier waarop u doelgroepen definieert. Segmenteer uw klanten en bezoekers op basis van alle voorwaarden, waaronder demografische en gedragsdata.

Personaliseer gebruikersprofielen met aangepaste attributen

Uw bedrijf is uniek en dat geldt ook voor uw klanten. Verrijk hun profielen met details over hun koopgeschiedenis, personen die hen vertegenwoordigen, supporttickets die ze hebben aangemaakt en meer.


Zet uw data om in actie

Talloze integraties

Verzend geselecteerde attributen naar duizenden bestemmingen met behulp van webhooks en automatiseringstools, zoals CRM, advertentieplatforms, e-mailmarketingtools, interne communicatiekanalen en meer.

Aangepaste connectoren

Maak uw activeringen via sjablonen en een intuïtieve editor, zonder tussenkomst van technische teams. Definieer meer geavanceerde integraties als uw gebruikssituatie daarom vraagt.

Tag Manager

Activeer tags voor remarketing-advertenties, A/B-testen, on-site retargeting, personalisatie en andere tools in realtime, met een standaard geïntegreerd tag-management-systeem.

meer dan 1000 bestemmingen


Respecteer de privacy van de gebruiker

Veilige hosting

Bewaar de gegevens van uw klanten in een van de meer dan 60 locaties van de privécloud (speciale database of speciale hardware) of openbare cloud (SE, DE, NL, FR, VS, HK).

Databeheer & transparantie

Controleer de kwaliteit en granulariteit van klantdata met gedetailleerde import- en activeringsregistratie. Respecteer toestemming gegeven door gebruikers dankzij ingebouwde integratie met Piwik PRO Consent Manager.

Privacy-naleving

Gebruik een Customer Data Platform dat u helpt het recht op privacy van gebruikers te respecteren. Voldoe aan de eisen van AVG, TTDSG, CPPA, CPRA, LGDP en andere privacywetten wereldwijd.

Professionele dienstverlening & klantenservice

Of het nu om de implementatie of de onboarding gaat, de producttraining of de analytics, of onze passende integraties: Piwik PRO staat u persoonlijk bij gedurende het hele traject.

Meer informatie

Geïnteresseerd in het integreren en activeren van uw first-party data met een privacyvriendelijk Customer Data Platform?