Integreer gegevens, begrijp klanten

Meer manieren om gegevens over uw klanten te verzamelen, importeren en exporteren. Houd klantgegevens privé en veilig. Verbind met andere platforms, zoals CRM en BI-tools.

Single customer view

Maak flexibel klantprofielen aan met behulp van geïmporteerde gegevens en gegevens die zijn verzameld met behulp van Analytics en Tag Manager.

Gegevens importeren en exporteren

Beheer klantgegevens uit online en offline bronnen. Activeer doelgroepen op advertentieplatforms en exporteer gegevens via integraties en de API.

Gegevensbescherming en -beveiliging

Verzamel en analyseer klantgegevens op een veilige manier dankzij de flexibele gegevensbescherming- en beveiligingsmogelijkheden van Piwik PRO.

Combineer verschillende databronnen

Online en offline data

Importeer en verzamel gegevens uit CRM-systemen, e-commerce platforms, webformulieren, mobiele apps en vele andere databronnen, zowel online als offline.

Gevoelige data

Gebruik vertrouwelijke gegevens en houd volledige controle over waar ze worden opgeslagen, waar ze worden heen gestuurd en welke veiligheidsmaatregelen worden toegepast.

Import en integraties op maat

Onze experts staan klaar om de meest geavanceerde importeermethoden en integraties uit te voeren, zowel op locatie als remote.

Maak klantprofielen aan

Single customer view

Breng al uw data samen om klantprofielen op te stellen. Krijg inzicht in de individuele en gezamenlijke kenmerken en gedragingen van uw klanten.

Customer Journey in kaart

Bekijk hoe gebruikers de verschillende fasen van hun relatie met uw organisatie doorlopen. Breng hun interacties in kaart en meet ze voor verschillende kanalen en apparaten.

Doelgroepen bepalen

Maak gebruik van klantgegevens om gedetailleerde doelgroepen samen te stellen. En gebruik deze doelgroepen om gerichte tags te maken of aangepaste content te creëren, of gebruik ze via de API.


Gratis vergelijking van 7 enterprise-ready customer data platforms

Haal meer uit uw data

Aangepaste doelgroepen

Creëer exacte en effectieve doelgroepen. Segmenteer nu nog beter met het gebruik van uw CRM-gegevens, offline data en andere specifieke databronnen.

Doelgroepen exporteren

Gebruik de in onze CDP gecreëerde doelgroepen voor uw gehele marketingstack. Zo kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken voor een e-mailcampagne of voor activatie van Facebook-advertenties.

Maatwerk integraties

Ons team zal u helpen de CDP-gegevens te importeren in uw gewenste advertentienetwerk, DSP, marketingautomatiserings- of personalisatietool.

Klantenservice en professionele dienstverlening

Of het nu om de implementatie of de onboarding gaat, de producttraining of de analytics, of onze passende integraties: Piwik PRO staat u persoonlijk bij gedurende het hele traject.

Meer informatie

Gratis vergelijking van 7 enterprise-ready customer data platforms

Nu downloaden

Ontvang een op maat gemaakte demo van het Piwik PRO Enterprise-abonnement – geavanceerde analysefuncties plus gegevensbescherming en -beveiliging.

Vraag een op maat gemaakte demo aan