Meer controle, minder inspanning

Met Piwik PRO Tag Manager kunt u alle details van gegevensverzameling en activering op een gestroomlijnde manier beheren. Besteed minder tijd aan tags en meer tijd aan uw gegevens.

Deze module zit in het gratis Piwik PRO Core-abonnement

Snel tags maken en debuggen

Maak snel tags aan de hand van een groot aantal sjablonen. Bewerk elke tag met JavaScript-code. Implementeer, test en debug alles snel binnen Tag Manager.

Gegevenscontrole

Alle gegevens die u met behulp van Tag Manager verzamelt, blijven waar u ze opslaat. Als ze voor intern gebruik zijn, ziet u ze in Analytics en houdt u de volledige controle.

Gegevensbescherming en -beveiliging

Categoriseer tags en gebruik Piwik PRO Consent Manager om ervoor te zorgen dat tags alleen afgaan als er de juiste toestemming is. Controleer altijd de verzamelde gegevens.

Tags inzetten en beheren

Beheer uw marketingtools

Beheer moeiteloos tags, pixels en JS-codes voor uw websites, digitale producten, ook binnen uw beveiligde omgevingen.

Een library vol tags, triggers en variabelen

Met onze uitgebreide library vol tag-sjablonen, triggers en activeringsvoorwaarden kunt u snel zelfs de meest geavanceerde tracking implementeren zonder ook maar één regel JavaScript-code aan te raken.

Out-of-the-box integratie met Analytics

Breid uw analytics verder uit met sjablonen voor custom events en allerlei variabelen, of gebruik sjablonen voor form tracking, doelconversie en virtuele pageviews.

Kwaliteitsborging & debuggen

Een veilige omgeving voor testen en debuggen

Gebruik de veilige omgeving om nieuwe tags, pixels en marketingtools te testen voordat ze live gaan. Maak gebruik van de debug-modus om eventuele problemen snel op te lossen.

Meer privacy bij alle tags

Maak gebruik van de Consent Manager-integratie om te bepalen welke tags vooraf toestemming nodig hebben en pas uw tracking aan op basis van de privacyvoorkeuren van de gebruiker.

Mogelijkheden

Aangepaste tags en triggers

Haal uw voordeel uit aangepaste tags, of gebruik de HTML-editor om trackingpixels op elke gewenste configuratie af te stellen.

Flexibele en aanpasbare datalayer

Als het standaard tagbeheer niet afdoende is, kunt u een datalayer inzetten om uw tags te voorzien van meer informatie over events en variabelen.

Aangepaste JavaScript-variabelen

Voor nog meer flexibiliteit op het gebied van marketingtools kunt u ook aangepaste variabelen instellen met JavaScript.

On-site retargeting en personalisatie

Aangepaste pop-ups

Met de Tag Manager maakt u makkelijk niet-opdringerige pop-ups en berichten die na bepaalde tijd worden getriggerd, of geactiveerd worden door exit-intent, scrollen of ander gebruikersgedrag.

Persoonlijke content

Gebruik individuele bezoekersgegevens om de inhoud van uw website persoonlijk te maken (zoals banners, advertenties en andere HTML-elementen).

Personalisatie rapportages

Analyseer de prestaties en zie hoe bezoekers omgaan met gepersonaliseerde content en pop-ups.

Klantenservice en professionele dienstverlening

Of het nu om de implementatie of de onboarding gaat, de producttraining of de analytics, of onze passende integraties: Piwik PRO staat u persoonlijk bij gedurende het hele traject.

Meer informatie

Gratis vergelijking van 6 Enterprise-Ready Tag Management-systemen

Nu downloaden

Gebruik het gratis Core-abonnement of vraag een op maat gemaakte demo aan van een Enterprise-abonnement. U krijgt hoe dan ook geavanceerde, privacyvriendelijke analyses.