Ons verhaal tot nu toe

Wij zijn de AdTech- en MarTech-experts die de Piwik PRO Analytics Suite hebben gecreëerd, een platform waarmee organisaties hun customer journeys kunnen analyseren en stroomlijnen. Ons product is het alternatief voor Google Analytics, gericht op de naleving van de strengste beveiligings- en privacyregels ter wereld.

Wat we doen

Ons product

Met ons analyticsplatform kunt u de gebruikerservaring voor elk contact tussen de klant en uw organisatie meten, analyseren en verbeteren op websites en apps. Wij zorgen daarbij voor de privacy en beveiliging van uw gegevens.

Meer informatie

Onze diensten

Wij begeleiden u tijdens de implementatie en onboarding, geven trainingen en bieden vervolgens analyse-advies om u te helpen onze oplossing zo effectief mogelijk te gebruiken.

Meer informatie

Prijzen en waardering

Piwik PRO wordt gewaardeerd voor het groeipotentieel van ons bedrijf en onze inspanningen op het gebied van privacybescherming.

Onze investeerders

Warsaw Equity Group

De Warsaw Equity Group is opgericht door particuliere investeerders en ervaren ondernemers en vertrouwt al sinds 2017 op Piwik PRO. Met 20 jaar investeringservaring hebben zij al vele succesvolle ondernemingen in de digitale wereld gefinancierd, zoals Artifex Mundi (gaming) en Gadu-Gadu (messenger).

Tim Schumacher

Ondernemer en investeerder Tim Schumacher is al 17 jaar actief op de digitale markt. Hij heeft ook geïnvesteerd in vele veelbelovende startups zoals Piwik PRO. Zijn voornaamste zakelijke interesses liggen op het gebied van internet- en marketingtechnologie. Hij was medeoprichter van Sedo.com, de grootste marktplaats voor domeinen ter wereld, en is nog steeds actief betrokken bij vele projecten zoals Eyeo (de makers van Adblock Plus), Ecosia, Hitfox, SaaS.group en andere initiatieven.

Organisaties die Piwik PRO gebruiken om te groeien

Toonaangevende bedrijven, overheden, openbare instellingen, het MKB en grote bedrijven – onze klanten vertrouwen ons en waarderen onze privacy-gerichte aanpak.

Onze geschiedenis

We zijn al meer dan tien jaar actief in de reclame- en marketingsector. Maar het verhaal van Piwik PRO begon in september 2013 met het aanbieden van adviesdiensten voor het open-source platform Piwik.

In 2016 zijn we officieel onze eigen weg ingeslagen en hebben we afstand gedaan van onze open-source partner. Sindsdien heeft Piwik PRO een nieuw eigen platform ontwikkeld – Piwik PRO Analytics Suite.

Waar houden we ons tegenwoordig mee bezig? Wij streven er voortdurend naar om een beter product te maken en organisaties te helpen hun doelen te bereiken, waarbij privacy altijd voorop staat. We hebben ook een gratis abonnement geïntroduceerd voor iedereen die behoefte heeft aan privacyvriendelijke analytics. Dat alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder experts en ontwikkelings- en bedrijfsdeskundigen, ondersteund door een team van ongeveer 100 getalenteerde, toegewijde professionals.

“Piwik PRO wil het nummer 1 analytics-platform worden waarbij privacy en veiligheid voorop staan. Wij werken met klanten die begrijpen dat investeren in gegevensbescherming noodzakelijk is en we helpen ze hun onderneming te laten groeien. We willen deel uitmaken van een markt waarin organisaties succesvol kunnen zijn zonder dat klantgegevens daarbij op straat komen te liggen”

Piotr Korzeniowski
Chief Executive Officer

Ontdek hoe de Piwik PRO Analytics Suite u kan helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken

Neem contact met ons op