Betrouwbare analytische gegevens op grote schaal

Begrijp het volledige klanttraject met volledige en nauwkeurige gegevens. Pas de gegevensverzameling aan uw behoeften aan en handel op basis van gegevens met aanpasbare rapporten, dashboards en integraties.

Deze module zit in het gratis Piwik PRO Core-abonnement

Complete datasets

Pas de verzameling aan uw privacy- en veiligheidseisen aan. Geen steekproeven, maar betrouwbare prestaties tijdens piekmomenten.

Integraties, API, onbewerkte gegevens

Doe meer met uw gegevens, van advertentieplatforms en BI-tools tot API en toegang tot onbewerkte gegevens. Blijf de baas over de privacy en veiligheid van uw gegevens.

Bouw een krachtige analyticsstack

Gebruik andere Piwik PRO-modules – Tag Manager, CDP en Consent Manager – om verder te gaan met de functies van Analytics en meer te doen met uw stack.

Analyse en rapportage

Kom meer te weten over uw klanten

Ontdek wat gebruikers doen op uw website, in uw app en in beveiligde omgevingen. Krijg inzicht in hun gedrag en kenmerken met rapporten over doelgroepen, aankopen en gedrag.

Flexibele en effectieve dashboards

Pas uw dashboards in een paar klikken aan. Bewerk analytics-gegevens en laat uw data het verhaal vertellen zonder dat u extra visualisatie tools nodig heeft.

Nieuwe en nauwkeurige gegevens

Ontvang uw rapporten zonder vertragingen of verwerkingsproblemen dankzij onze krachtige nieuwe tracker, zelfs wanneer u grote gegevensreeksen analyseert of te maken krijgt met plotselinge piekmomenten.

  • Dashboards
  • Explorers


Customer journey-analytics

Visualiseer de customer journey

Ontdek onverwacht gebruikersgedrag en gebruik deze inzichten om zwakke punten in de customer journey op te sporen en te elimineren.

User flow

Kom te weten welke stappen uw gebruikers zetten richting hun doel. Analyseer hun gedrag vanaf de eerste of de laatste interactie, of neem een kijkje in hun user flow via specifieke pagina’s.

Funnels

Zet funnels op aan de hand van verschillende soorten gebruikersinteracties: pageviews, custom events, downloads en alle andere events die beschikbaar zijn in Piwik PRO.

  • User flow
  • Funnels


Volledige dataset

Anonimisering van gegevens

Respecteer de privacyvoorkeuren van bezoekers zonder toegang te verliezen tot waardevolle gegevens over toerekening, paginaprestaties en gedrag van gebruikers.

Sampling

Werk met uw rapporten in realtime zonder de last van sampling. U heeft altijd de beschikking tot alle data in uw rapporten.

Onbeperkte toegang tot ruwe data

U heeft altijd toegang tot de ruwe data, of het nu gaat om één of 100 miljoen afzonderlijke events.

Aanpassingsopties

Pas uw rapporten aan

Kom nooit meer vast te zitten in een standaardconfiguratie. Voer veranderingen door aan uw dashboard en pas uw rapporten aan om te voldoen aan de behoeften van de verschillende gebruikers en teams.

Drag-and-drop-editor

Stel aangepaste rapporten samen en voeg eenvoudig widgets, dashboards en segmenten toe dankzij de gebruiksvriendelijke visuele interface.

Gegevens exporteren

Exporteer uw gegevens naar de meest gangbare formaten (waaronder JSON, CSV en XML), of maak gebruik van onze API.


Data-integraties

Google Search Console

Verrijk uw rapporten en dashboards met waardevolle gegevens over Google-zoekopdrachten en doorgeklikte zoekresultaten.

Marketingcampagnes

Behoud het overzicht over al uw mediakanalen: nieuws, eigen, betaald en sociale media. Gebruik de conversie-toekenning om de effectiviteit van uw marketing te meten.

Aangepaste integraties

Integreer ons product eenvoudig in andere first-party-gegevensbronnen via aangepaste dimensies, de gebruikers-id-functie, onze API, of schakel de hulp in van ons hardwerkende team.

Klantenservice en professionele dienstverlening

Of het nu om de implementatie of de onboarding gaat, de producttraining of de analytics, of onze passende integraties: Piwik PRO staat u persoonlijk bij gedurende het hele traject.

Meer informatie

Gratis vergelijking van 4 toonaangevende leveranciers van Web Analytics

Nu downloaden

Gebruik het gratis Core-abonnement of vraag een op maat gemaakte demo aan van een Enterprise-abonnement. U krijgt hoe dan ook geavanceerde, privacyvriendelijke analyses.