Gemakkelijker en flexibeler gegevens verzamelen en activeren

Snel tags maken, testen en implementeren op basis van aanpasbare sjablonen. Coördineer tag-gedrag met Analytics, Customer Data Platform en Consent Manager voor elke aanpak voor gegevensverzameling.

  • Modules:
  • Analytics
  • Tag Manager
  • Consent Manager
  • Customer Data Platform

Raak minder afhankelijk van IT

Bespaar tijd en middelen

Ontlast uw technische team van het veeleisende tagbeheer. Snoei in de IT-kosten en laat ontwikkelaars meer tijd besteden aan hun kerntaken.

Meer macht voor marketeers

Gebruik de eenvoudige visuele interface om tags en marketingtools toe te voegen, te bewerken en te verwijderen zonder ook maar één regel code te schrijven.

Verbeter de time-to-market van uw tools en campagnes

Voeg nieuwe leveranciers toe en configureer in een handomdraai tags voor nieuwe campagnes, waardoor onnodige knelpunten worden omzeild.

“Ons doel was om software te ontwikkelen die makkelijk te gebruiken zou zijn voor mensen met weinig technische aanleg. Dankzij de intuïtieve interface, de uitgebreide library met tag-sjablonen en de vlotte integratie met andere Piwik PRO-modules, kunnen we onze klanten meer flexibiliteit bieden bij het verzamelen en gebruiken van hun gegevens.”

Paweł Łubiarz
Product Manager bij Piwik PRO

Beheer uw marketingtools

Eén verzamelpunt voor al uw tools

Beheer uw marketingtools vanuit een centraal paneel. Implementeer, beheer en integreer tags en persoonlijke content met klantgegevens en op gedrag gebaseerde triggers.

Eenvoudiger tagmanagement

Ontdek de voordelen van fast-track tagmanagement door configuraties vanuit verschillende omgevingen te importeren en dezelfde configuratie op meerdere websites toe te passen.

Voeg nieuwe producten toe in een paar klikken

Gebruik kant-en-klare sjablonen en de visuele interface om nieuwe producten te configureren, te implementeren en te testen binnen enkele minuten in plaats van dagen.

Voer uw trackingsplan snel uit

Implementeer eenvoudig uw trackingsplan met tags, triggers, events, variabelen, e-commerce tracking en virtual pageviews. Maak gebruik van de uitegebreide opties van een datalayer.

Profiteer van een zeer gerichte persoonlijke aanpak

Gebruik gedrags- en klantgegevens om een precieze doelgroep te definiëren voor uw pop-ups en aangepaste html. Trakteer uw bezoekers op nuttige advertenties en berichten.

Out-of-the-box integratie met Piwik PRO Analytics Suite

Met het pakket bestaande uit Analytics, Consent Management en CDP, ontvangt u een uitgebreide toolset waarmee u moeiteloos aan de slag kunt, zonder hoge toegangsdrempels voor nieuwe teamleden.

Controleer of alles goed werkt

Test uw tags voordat ze live gaan

Controleer de juiste werking van uw tags in een veilige omgeving voordat u live gaat. Maak gebruik van de debug-modus om eventuele problemen met uw tags meteen aan te pakken.

Snelle opsporing van implementatieproblemen

Duik in de gedetailleerde changelogs om te zien hoe en wanneer er wijzigingen zijn aangebracht die mogelijk een negatieve invloed hebben op uw marketingtools.

Verbeter de prestaties van uw website

Laad tags asynchroon in

Laat marketingtools niet de snelheid bepalen waarmee uw pagina’s ingeladen worden. Zelfs als de tags traag reageren, hebben ze geen invloed op de prestaties van uw website.

Bepaal zelf waar en wanneer tags geactiveerd worden

Laat uw pagina’s nog sneller inladen door alleen tags te activeren op bepaalde pagina’s, voor een bepaalde doelgroep of onder specifieke omstandigheden.

Verwijder of pauzeer tags in een handomdraai

Schoon uw website op door kapotte en ongebruikte tags weg te halen. Zet ze op pauze of verwijder ze snel, zonder daarbij te hoeven coderen of een website-scan uit te moeten voeren.

Respecteer de privacy en gegevensbescherming van uw gebruikers

Handel conform de wereldwijde privacywetgeving

Dwing toestemmings- en opt-out-mechanismen af voor uw tags via een ingebouwde integratie met de Consent Manager.

Zorg voor naleving voor third-party scripts

Controleer eenvoudig de compliance van de op uw website geïnstalleerde tools. Voorkom dat uw third-party tags en pixels activeert zonder toestemming van bezoekers (met zero cookie load).

Pas verschillende beheersniveaus toe

Beheer de gebruikersrechten en website-instellingen om te bepalen wie de tags kan inzien, wijzigen en publiceren.

Wat u met Piwik PRO kunt doen

Kies uit verschillende hostingopties

Host Piwik PRO in uw eigen cloudabonnement, in een private cloud in een dedicated database of dedicated hardware (meer dan 60 Azure-regio’s, en Orange Cloud in Frankrijk en Elastx in Zweden, beide in Europese handen), of in de openbare cloud (SE, DE, NL, FR, VS, HK).

Profiteer van snelle onboarding

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich thuis voelen op ons platform en makkelijk hun weg weten te vinden. Wij begeleiden u bij het onboardingsproces, geven trainingen en nemen uw twijfels weg.

Ontvang deskundige ondersteuning en advies

Een uitgebreide helpdesk en uw toegewijde account manager zijn er om uw vragen te beantwoorden. Als extra dienst kunt u ook een beroep doen op onze technische experts, die oplossingen op maat vinden voor uw uitdagingen.

“We teamed up with Piwik PRO over two years ago, not only for our own platform, but also for our customers. We’re working side by side with Piwik PRO to make sure that our customers’ first-party data is properly collected and used. Candid’s philosophy is to be open and curious, working with Piwik PRO enhances this.”

Gérard Ghazarian
Founder & CEO at Candid

Gebruik het gratis Core-abonnement of vraag een op maat gemaakte demo aan van een Enterprise-abonnement. U krijgt hoe dan ook geavanceerde, privacyvriendelijke analyses.