Optimaliseer en ontdek meer over de in-app ervaring van uw gebruikers met veilige Piwik PRO App Analytics.

Krijg duidelijk inzicht in het engagement van uw app en volg de online en mobiele customer journey, met behoud van volledige privacy-compliance en de hoogste beveiligingsstandaarden.

Met Piwik PRO App Analytics kunt u:

Gedetailleerde informatie ontvangen over gebruikersactiviteit van uw apps

 • Definieer criteria zoals, onder andere: screen views, gebeurtenissen, doelstellingen, uitzonderingen, sociale interacties, downloads, installaties, outlinks, zoekopdrachten, e-commerce transacties, en aangepaste variabelen en dimensies
 • Krijg een gedetailleerd overzicht van het gedrag van uw gebruikers op basis van mobiele app-gegevens.

In-app gebruikerservaring & engagement optimaliseren

 • Ontdek hoe uw klanten omgaan met uw mobiele app o
 • m gebruikerservaring en engagement te verbeteren.
 • Maak gebruik van klikgedrag visualisatie, gegevens over het device, en kijk naar in-app betalingen en andere mobiele app gegevens.
 • Gebruik de resultaten om de UX van uw app te verbeteren en mogelijke bugs activiteiten te identificeren.

De performance van uw app verhogen

 • Track run-time errors van uw applicatie, houd de laadtijd van de applicatie in de gaten en ontvang prestatie- en crash-rapporten.
 • Ontdek of uw mobiele apps probleemloos werken en of uw klanten problemen ervaren bij het gebruik.

De volledige mobiele en online customer journey volgen

 • Creëer een totaalbeeld van de customer journey, krijg inzicht in hoe gebruikers uw product gebruiken en behoud klantbetrokkenheid op verschillende devices.
 • Volg online- en mobiele-activiteit op met cross-device attributie, ook binnen beveiligde member arieas.
 • Gebruik Piwik PRO Audience Manager om profielen van desktop en mobiele apps samen te voegen tot een profiel dat alle bezoeken bevat.

Vergelijk Piwik PRO met andere aanbieders:

Check how Piwik PRO compares to other vendors

Discover 30 essential differences between Mixpanel, Flurry Analytics, Google Analytics and Piwik PRO to find out which tool suits your business’s requirements

Merken die vertrouwen in Piwik PRO

Met Piwik PRO App Analytics krijgt u altijd:

De hoogste beveiligingsstandaarden

De hoogste beveiligingsstandaarden

Blijf juist handelen als het aankomt op app-analytics met volledige toegangscontrole van audit logs en eenmalige aanmelding. Configureer uw infrastructuur volgens intern beveiligingsbeleid en krijg volledige zeggenschap over wie toegang heeft tot de data op uw platform. Ontvang gedetailleerde activiteitlogboeken van het platform en beheer alle gebruikers in een centrale database.

Volledige privacy compliance

Voldoe aan de meest strikte interne veiligheidsmaatregelen en alle internationale privacywetgevingen. Verzamel gebruikerstoestemming om de privacy van de gebruiker te beschermen en beheer alle dataverzoeken efficiënt met de Piwik PRO Consent Manager.

Volledige privacy compliance
Cloud en on-premises hosting

Cloud en on-premises hosting

Host Piwik PRO Analytics op uw eigen infrastructuur, in een speciale privé-cloud, of maak gebruik van de Piwik PRO Clouddiensten (met beveiligde servers of Duitsland). Welke oplossing u ook kiest, u doet geen afbreuk aan databeveiliging en privacy-verplichtingen en u kunt verantwoord gevoelige data verzamelen.

Wij kunnen alle functionaliteiten van Piwik PRO App Analytics uitleggen én al uw vragen beantwoorden.