Verzeker u van AVG-naleving met een krachtig analyse en marketing platform op locatie

Kies een betrouwbare businesspartner met wiens technologie u de rechten van de betrokkene die genoemd worden in de tekst van de nieuwe regelgeving volledig kunt respecteren.

25 mei 2018. Dit is het moment waarop de AVG – de meest uitdagende wet voor gegevensprivacy ooit – van kracht wordt. Het vereist ingrijpende interne wijzigingen en nieuwe technologieën om maatregelen van de hoogste standaard te bieden voor gegevensbeveiliging. Het is tijd om u voor te bereiden.

Daarom hebben banken en andere financiële instellingen extreem betrouwbare en veilige analyse- en marketingoplossingen nodig. Oplossingen die voorzien in:

 • het recht op inzage door het gegevenssubject
 • het recht op rectificatie
 • het recht op wissen van de gegevens, ook wel bekend als ‘het recht om vergeten te worden’
 • het recht om de verwerking te beperken
 • het recht op gegevensportabiliteit

De Duitse privacywaakhond ULD

De Privacy Commissioner van Nieuw Zeeland

CNIL Francés

Onze visie op gegevensbescherming wordt erkend door Francés CNIL (de Franse gegevensbeschermingsautoriteit), de Duitse privacywaakhond UDL en de Privacy Commissioner van Nieuw Zeeland.

Op onze klantenlijst staan onder meer de Canadese overheid, Civic Plus, Accenture en een aantal bedrijven in Duitsland, waar de regelgeving op het gebied van privacygevoelige gegevens behoort tot de strengste in Europa.

Webinar

Web Analytics vs. GDPR. Will New Privacy Regulations Impact Digital Marketers?

Find out how to safely collect, analyze data and stay GDPR compliant.

Piwik PRO heeft een waterdichte gegevensbeveiliging ontworpen

Zo kunnen wij u helpen de AVG na te leven:

Respecteren van Do Not Track-browserinstellingen

Do Not Track is een technologie die gebruikers de simpele en hardnekkige keuze biedt om niet getraceerd te worden door websites en platformen die zij bezoeken. De Piwik PRO garandeert u dat u altijd de rechten van de gebruiker om gegevensverwerking te beperken respecteert.

 • het recht om verwerking te beperken

Biedt u een uitgebreide opt-out functie

Met Piwik PRO kunt u een webformulier aanmaken waarin u uw gebruikers de mogelijk geeft om zich op ieder moment terug te trekken uit het getraceerd worden. U kunt het formulier ook uitbreiden met ruimte voor andere toegangsaanvragen van betrokkenen wat betreft gegevenstoegang, rectificatie en verwijdering.

 • het recht om verwerking te beperken
 • het recht op toegang
 • het recht op rectificatie
 • het recht om vergeten te worden

Verzamelen en verwerking van toegangsaanvragen van betrokkenen

Iedere instemming, terugtrekking en betrokkenenverzoek namens uw gebruikers, wordt opgeslagen op één plek en gepresenteerd op een helder formulier. Dit maak het voor u mogelijk om de aanvragen van uw gebruikers te beheren en ze te laten zien aan de autoriteiten in het geval van audits.

 • het recht op toegang
 • het recht op rectificatie
 • het recht om vergeten te worden

Volledige overdraagbaarheid van gegevens

De gegevens van uw gebruikers worden op zo een manier opgeslagen dat de volledige overdraagbaarheid gewaarborgd is. Zodoende kunnen al uw bezoekers eenvoudig alle relevante informatie die door uw marketingtools is verzameld, inzien, verplaatsen en versturen.

 • het recht op overdraagbaarheid van gegevens

Beperking van verwerkte gegevens

Piwik PRO Tag Manager maakt het voor u mogelijk om te bepalen welke informatie over uw gebruikers u wilt gebruiken in uw marketing tools en welke u wilt negeren. Deze functie is met name nuttig in het geval van bezoekers die het verwerken van bepaald soort gegevens toestaan.

 • het recht om verwerking te beperken

Snelle reactie op iedere toegangsaanvraag van betrokkenen

Iedere toegangsaanvraag van betrokkenen zal worden verwerkt en worden afgehandeld binnen de tijdsperiode die wordt genoemd in de tekst van de AVG (maximaal één maand na ontvangst).

Heeft u advies nodig? Weet u niet zeker welke stappen u nog meer moet nemen om volledig te voldoen aan de aanstaande wijzigingen in de wetgeving? Onze Piwik PRO-experts zijn er om u te helpen!