Toon gepersonaliseerde content – met behulp van gesegmenteerde data – op uw website en voer on-site campagnes.

Creëer aangepaste content, pop-ups en notificaties om de klantervaring te personaliseren met sterk gesegmenteerde gedragsdata.

Met Piwik PRO Content Personalization kunt u:

First-party data omtoveren tot aangepaste content

  • De personalisatiestrategie nauwkeurig ontwerpen met first-party data afkomstig uit verschillende bronnen.
  • Bestudeer en verzamel apparaat- en app-gegevens, en zet transactionele en CRM-data in. Wanneer u deze samenvoegt met informatie over online- en offline-interacties bouwt u nauwkeurige gebruikersprofielen op en kunt u de doelgroep speciale selecties aanbieden.
  • Importeer data vanuit CSV, API of Single Customer Views.

De gebruikerservaring verbeteren met aangepaste pop-ups & content

  • Ondersteun uw leadgeneratie – en leadnurturing-campagnes effectief met niet-opdringerige, gepersonaliseerde pop-up berichten en meldingen.
  • Lanceer exit-, tijd-, scroll- en andere op gedrag gebaseerde pop-ups en berichten.
  • Toon doelgerichte content zoals banners, advertenties en andere HTML-elementen om effectief om te gaan met uw gebruikers en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Klanten terugwinnen met re-engagement campagnes.

  • Toon gepersonaliseerde berichten om klanten terug te brengen naar de customer journey. Help ze herinneren aan uw aanbieding, laat ze zien wat ze missen en verklein het aantal achtergelaten winkelkarretjes. Win ze terug!
  • Re-engage met klanten via up- en cross-sell productaanbevelingen. Gebruik de klantgeschiedenis en interesses om de behoeften en voorkeuren te achterhalen, pas uw aanbiedingen hierop aan en stel het juiste moment voor promotie in.

Privacy-compliant blijven terwijl u personaliseert

  • Creëer zeer doelgerichte segmentgroepen en bied hen gepersonaliseerde content aan die gebaseerd is op de AVG-compatibele gegevens die zijn verkregen met toestemming van de gebruiker.
  • Met Piwik PRO houdt u zich aan de internationale regelgeving, inclusief HIPAA en de AVG. Verzamel de toestemming van gebruikers zodat u de privacy van de gebruiker respecteert. Beheer alle verzoeken van databetrokkenen efficiënt met de Piwik PRO Consent Manager.

Ontvang de Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Web Analytics Vendors

Compare 40 Variables of Web Analytics Software: Piwik PRO, Google Analytics 360, Webtrends, Adobe Analytics, and Etracker Analytics

We provide onsite marketing solutions to over 20,000 small and medium sized businesses across the globe. All of the analytics are run on Piwik PRO. Piwik PRO have proven themselves to be a trusted partner, in running Piwik PRO operationally with maximum uptime and being able to customize Piwik PRO to our unique requirements.

DAVID OSBORN
IT PROJECT MANAGER, SPOTZER MEDIA

Ontdek de functies van Piwik PRO Personalization

Behoud 100% data-ownership in de cloud & on-premises

Host Piwik PRO Personalization op uw eigen infrastructuur, in een speciale privé-cloud of maak gebruik van de Piwik PRO Clouddiensten (met beveiligde servers in de VS en de EU: Duitsland). Welke oplossing u ook kiest, u levert niets in op databeveiliging en privacy verplichtingen, en u blijft uitsluitend eigenaar van uw data. Uw data is veilig en wordt nooit gedeeld met andere servers or derde partijen.

Zet gepersonaliseerde content snel en efficiënt in

Creëer pop-ups en andere creatieve content snel en gemakkelijk in, zonder tussenkomst van uw ICT- of ontwerpafdeling. Activeer nieuwe, gepersonaliseerde content, voer A/B-testen uit en implementeer wijzigingen zelf via de gebruiksvriendelijke Piwik PRO interface. Maak gebruik van de Piwik PRO pop-up visuele editor om nieuwe pop-ups te maken, waarbij ervaring met CSS, HTML en JavaScript niet nodig is.

Ontvang gedetailleerd verslag van de campagne-performance

Meet de betrokkenheid met gepersonaliseerde content van de bezoekers en bekijk de benchmark voor gepersonaliseerde pop-ups en notificaties. Gebruik de rapportgegevens over impressies, kliks, click-through rates en conversies voor weloverwogen beslissingen, terwijl u tegelijkertijd de gepersonaliseerde content optimaliseert.

Ontdek hoe u effectieve on-site marketing en re-targeting campagnes uitvoert met Piwik PRO Personalization.