Retarget Uw Gebruikers met On-Site Campagnes Terwijl U AVG- en Privacy-Conform Blijft

Gebruik sterk gesegmenteerde gegevens om intent getriggerde inhoud en pop-ups op uw website weer te geven om uw gebruikers opnieuw te betrekken

Met Piwik PRO On-Site Retargeting kunt u:

Gebruikers retargeten, zelfs in beveiligde lidgebieden

Gebruikers retargeten, zelfs in beveiligde lidgebieden

  • Gebruikers op een privacyvriendelijke manier retargeten met respect voor hun privacy met de geavanceerde privacy- en beveiligingsfuncties van Piwik PRO.
  • Analyseer de activiteit van uw gebruikers in postinloggebieden, maak zeer gesegmenteerde doelgroepen en bereik ze met on-site retargetingcampagnes.
Zet first-party data om in intent getriggerde content

Zet first-party data om in intent getriggerde content

  • Verzamel en analyseer gegevens van apparaten en apps, gebruik transactionele en CRM-gegevens en voeg deze samen met informatie over online en offline interacties om gedetailleerde gebruikersprofielen te maken.
  • Maak uw winback-campagnes mogelijk door uw profielen te verrijken met gegevens die zijn geïmporteerd vanuit CSV-, API- of single customer views.
Gebruikers op een privacyvriendelijke manier retargeten

Gebruikers op een privacyvriendelijke manier retargeten

  • Lever intent getriggerde berichten om uw klanten terug naar de klantreis te brengen. Herinner hen aan uw aanbod, laat ze zien wat ze missen, verlaag het aantal verlaten winkelkarren en win ze terug.
  • Breng klanten opnieuw op de hoogte met up-en cross-sell productaanbevelingen. Gebruik klantengeschiedenis en interessegegevens om hun behoeften en voorkeuren te identificeren, om uw aanbiedingen aan te passen en het juiste moment voor hun promotie in te stellen.
Verbeter de gebruikerservaring met aangepaste pop-ups & inhoud

Verbeter de gebruikerservaring met aangepaste pop-ups & inhoud

  • Ondersteun uw leads voor leadgeneratie effectief door niet-opdringerige pop-upberichten.
  • Start exit-, tijd-, scroll- en andere gedraggetriggerde pop-ups en berichten. Geef aangepaste inhoud zoals banners, advertenties en andere HTML-elementen weer om effectief contact te maken met uw gebruikers en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Ontvang de Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Web Analytics Vendors

Compare 40 Variables of Web Analytics Software: Piwik PRO, Google Analytics 360, Webtrends, Adobe Analytics, and Etracker Analytics

We provide onsite marketing solutions to over 20,000 small and medium sized businesses across the globe. All of the analytics are run on Piwik PRO. Piwik PRO have proven themselves to be a trusted partner, in running Piwik PRO operationally with maximum uptime and being able to customize Piwik PRO to our unique requirements.

DAVID OSBORN
IT PROJECT MANAGER, SPOTZER MEDIA

Ontdek de kenmerken van Piwik PRO On-Site Retargeting

Voer on-site campagnes uit terwijl u voldoet aan de privacyregels

Voer on-site campagnes uit terwijl u voldoet aan de privacyregels

Maak zeer gerichte segmentatiegroepen en geef ze inhoud op basis van de AVG-compatibele gegevens die zijn verkregen met toestemming van de gebruiker. Voldoe aan de internationale wetgeving inzake gegevensprivacy, waaronder HIPAA en AVG. Verzamel de toestemming van uw bezoekers om de privacy van gebruikers te respecteren en alle verzoeken om gegevens te beheren met Piwik PRO Consent Manager.

Voer on-site campagnes snel & efficiënt uit

Maak eenvoudig pop-ups en advertenties zonder uw IT- of ontwerpafdelingen te betrekken. Implementeer nieuwe intent getriggerde inhoud, voer A/B-tests uit en voer zelf wijzigingen door vanuit de gebruiksvriendelijke Piwik PRO-interface. Profiteer van de pop-up visuele editor van Piwik PRO om helemaal zelf een ​​nieuwe pop-up te maken zonder kennis van CSS, HTML en JavaScript.

Voer on-site campagnes snel & efficiënt uit
Ontvang gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw campagnes

Ontvang gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw campagnes

Meet de betrokkenheid van uw bezoekers met intent getriggerde inhoud en bekijk prestatiestatistieken voor pop-ups en campagnes. Gebruik gegevens uit rapporten over indrukken, klikken, klikfrequentie en conversies om weloverwogen beslissingen te nemen terwijl u uw inhoud optimaliseert.

Leer hoe u effectieve on-site campagnes en retargeting kunt uitvoeren met Piwik PRO