Bescherm Uw Gegevens En Verkrijg De Hoogste Gegevensbeveiligingsnormen Met Piwik PRO

Piwik PRO garandeert een veilige product- en werkomgeving en ISO 27001-certificering

Piwik PRO biedt gegevensbeveiliging door ontwerp

Regelmatig uitgevoerde beveiligingscontroles

Regelmatig uitgevoerde beveiligingscontroles

We evalueren en actualiseren onze beveiligingsmaatregelen en hun implementatie regelmatig en voeren interne beveiligingstraining uit om ons op de hoogte te houden van de nieuwste standaarden. We werken ook samen met beveiligingsprofessionals om onze digitale beveiligingsprocedures bij al onze activiteiten te begeleiden.

ISO 27001-certificering

ISO 27001-certificering

Piwik PRO heeft de ISO 27001-certificering ontvangen en we handhaven consequent het informatiebeveiligingsbeheer volgens deze norm. Het bereik van de bescherming geldt voor alle informatie die wordt verwerkt in Piwik PRO, in elke vorm en in elke plaats van onze activiteiten.

Een werkomgeving die is gebouwd om uw gegevens te beschermen

Een werkomgeving die is gebouwd om uw gegevens te beschermen

Toegang tot klantgegevens is beperkt en we gebruiken verschillende authenticatietechnologieën om het verder te beschermen. De productie-, test- en staging-servers waarop het volledige product wordt geïmplementeerd, zijn alleen beschikbaar via een particulier netwerk. De belangrijkste opslagplaats die wordt gebruikt voor de integratie en implementatie van Piwik PRO heeft beveiligde vestigingen.

Bijgewerkt en geverifieerd om productkwetsbaarheden te voorkomen

Bijgewerkt en geverifieerd om productkwetsbaarheden te voorkomen

Alle clientexemplaren worden regelmatig bijgewerkt naar de nieuwste versie als onderdeel van elk pull-verzoek. Alle frameworks die op het platform worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt naar de nieuwste versie. Bij elke build wordt een geautomatiseerde beveiligingscontrole uitgevoerd om softwareafhankelijkheden met bekende beveiligingskwetsbaarheden tegen de beveiligingswaarschuwingsdatabases te detecteren.

Get the Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Consent Management Platforms

Compare over 30 variables of consent managers: Piwik PRO, TrustArc, OneTrust, Cookiebot and consentmanager.net

Piwik PRO Analytics Suite allows us to gather more granular data about website visitors while having full privacy compliance. Piwik PRO’s customer success team ensures our system is fully operational and working at 100% efficiency.

OLIVER MICHLER
SENIOR PRODUCT MARKETING MANAGER OPEN-XCHANGE

We begrijpen het belang van beveiliging. Daarom zorgen wij voor:

Applicatiebeveiliging

Applicatiebeveiliging

Alle Piwik-functies zijn gebaseerd op een API die gebruikersprofielverificatie voor elke actie gebruikt. API-communicatie wordt beveiligd door JSON Web Tokens. Daarnaast kan de Activity Log Premium Feature voor Piwik PRO worden gebruikt om alle instanties van API-activiteit weer te geven naast de gebruikersprofielen die aan deze gebeurtenissen zijn gekoppeld.

Netwerkbeveiliging

Piwik PRO biedt verschillende netwerkbeveiligingsmaatregelen, waaronder: toegankelijke beheersbare firewalls en switches; geïsoleerde interne communicatie; een databank zonder directe toegang; en automatische detectie van verdachte activiteiten. We voeren ook wekelijkse kwetsbaarheidsscans uit om ons netwerk te controleren.

Netwerkbeveiliging
Gegevensopslagbeveiliging

Gegevensopslagbeveiliging

Piwik PRO kan worden geïmplementeerd op uw eigen infrastructuur, in een privécloud, in een datacentrum van een derde partij of op onze beveiligde servers in de VS, Duitsland en Nederland. Piwik PRO Cloud wordt gehost op volledig redundante Microsoft Azure AVG-compatibele cloudinfrastructuur met 99% SLA in een ISO 27001 gecertificeerd datacent

Fysieke toegangscontrole

Piwik PRO maakt gebruik van een aantal maatregelen om te voorkomen dat ongeautoriseerde derden toegang hebben tot gegevensverwerkingssystemen. Volledige toegang tot servers is beperkt tot beheerders. Toegang is alleen beschikbaar vanaf opgegeven IP-adressen, met behulp van een beveiligde VPN-verbinding (de VPN-certificaten worden gemaakt voor eenmalig gebruik) en cliënten worden geverifieerd met cryptografisch beveiligde toetsen.

Fysieke toegangscontrole

Ontdek hoe Piwik PRO voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging

Laat ons u door de functionaliteiten van Piwik PRO leiden en al uw vragen beantwoorden!