Gegevensgevoelige Industrieën kiezen Piwik PRO om de klantreis over desktop-, mobiele en beveiligde lidgebieden te tracken

Piwik PRO biedt functies voor sterk beveiligde omgevingen en voor naleving van internationale privacywetten, waaronder AVG en HIPAA, met zowel cloud als on-premises hosting.

Vraag een demo aan

Granulaire Single Customer Profielen

 • Integreer first-party data van bronnen van binnen en buiten het Piwik PRO platform om single customer profielen, een geavanceerd publiek en cross channel klantreis te creëren.
 • Integreer gegevens uit CRM, e-commercetransactionele gegevens, gegevens rechtstreeks van formulieren voor het vastleggen van leads of maak gebruik van eenvoudige CSV-import.

Out-of-the-box naleving van privacy- en beveiligingswetten

 • Piwik PRO maakt het eenvoudig om te voldoen aan strikte regels voor gegevensprivacy over de hele wereld.
 • Van privacywetten in de Verenigde Staten tot alle Europese wetten en richtlijnen, waaronder:
  • AVG
  • HIPAA
  • Chinese internetwetgeving
  • Russische wetgeving 526-FZ
  • en nog veel meer.

On-premise of cloud-oplossing bij de hand

 • Bewaar uw gegevens op een locatie naar keuze. Piwik PRO kan worden geïmplementeerd in uw eigen infrastructuur, in een privécloud, in een datacentrum van een derde partij of op onze beveiligde servers in de VS en de EU (Duitsland en Nederland).
 • Piwik PRO Cloud wordt gehost op volledig redundante Microsoft Azure AVG-compatibele cloudinfrastructuur met 99% SLA en ISO 27001 gecertificeerd datacenter.

Nauwkeurige cartografie van de klantreis

 • Leg touchpoints van klanten vast op verschillende apparaten, marketingkanalen en inhoud om de rol en impact van elk contactpunt in klantreis te begrijpen.
 • Maak relevante doelgroepen tijdens elke stap van de reis en gebruik ze in uw engagerings- en terugwincampagnes. Activeer uw doelgroepen en voorkom dat uw klanten weggaan.

Bewezen in postlogin- en beveiligde lidgebieden

 • Piwik PRO wordt gekozen door de banksector, zorginstellingen en andere gegevensgevoelige organisaties om klantreizen en gebruikersstromen in beveiligde lidgebieden te tracken.
 • Leg touchpoints van klanten vast in beveiligde omgevingen zoals platformen voor e-bankieren en patiëntenbetrokkenheid of elk ander digitaal product postlogin lidgebieden.

Geen gegevensbemonstering en volledige toegang tot onbewerkte gegevens

 • Onbewerkte gegevens kunnen op elk gewenst moment worden geopend als u uw eigen geavanceerde queries met behulp van MySQL wilt bouwen of wilt aansluiten op uw eigen statistische tool.
 • Ook als u miljoenen acties per maand genereert, worden uw gegevens nooit op enigerlei wijze bemonsterd of beperkt.

Probleemloze implementatie

 • In vergelijking met veel andere leveranciers biedt Piwik PRO een probleemloze en eenvoudige implementatie. Het installeren van Piwik PRO vereist slechts een enkel stukje JavaScript-code.
 • De gebruikerservaring van Piwik PRO is ontworpen voor niet-technische gebruikers. Het instellen van evenementen of aangepaste dimensies kan eenvoudig worden geconfigureerd door niet-technische gebruikers zonder betrokkenheid van de IT-afdeling.

Enterprise 1-op-1-ondersteuning

 • Piwik PRO biedt aan al zijn klanten ondersteuning op ondernemingsniveau, uitgebreide onboarding, voortdurende technische ondersteuning, behandeling van incidenten en consultancy.
 • Bovendien raken onze teams die het product bouwen betrokken bij meer geavanceerde ondersteuningsaanvragen.

Piwik PRO: vertrouwd door toonaangevende bedrijven en overheden

Piwik PRO is erkend voor zijn benadering van gegevensprivacy door financiële en overheidsinstellingen in de Europese Unie en de Verenigde Staten. Onze klanten zijn veeleisende organisaties zoals het Europees Parlement en Accenture.

Piwik PRO: een leider in privacy

Piwik PRO blijft volledig voldoen aan de strikte EU-, Amerikaanse, Chinese en Russische gegevensbeschermingswetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). En onze benadering van privacy is erkend door zowel privé- als overheidsorganisaties, waaronder de Europese Commissie en Accenture.

Als het gaat om AVG, dan helpt Piwik PRO uw organisatie om volledig conform te worden door te voorzien in:

Anonimiseringsfuncties voor volledige gegevens

 • De meeste analyticsleveranciers die beweren AVG-compatibel te zijn, bieden alleen pseudonimiseringsoplossingen voor gegevens, zoals het maskeren van de IP-adressen van gebruikers terwijl ze nog steeds een online identificatiecode opslaan in de cookie die onder AVG als persoonlijke data wordt beschouwd.
 • Piwik PRO biedt anonimisering van volledige gegevens. Verzamel anonieme gegevens van gebruikers die zich afmelden of de AVG-toestemmingbanner negeren. Maak gebruik van de optie van Piwik PRO om een ​​online identificatiecode niet in de cookie op te slaan en nauwkeurige webanalyserapporten te krijgen.

AVG-ondersteuning voor het hele analyticsplatform

Piwik PRO biedt volledige AVG-conformiteit voor alle marketingtools die u gebruikt. Het bevat:

 1. Toestemming verzamelen voor alle tools en leveranciers in uw marketingstack
 2. Toestemmingswijzigingen verwerken voor alle tools en leveranciers
 3. Verzoeken van betrokkenen beheren voor alle tools en leveranciers

Consent Performance Statistieken

Ontvang gedetailleerde statistieken over het aantal gebruikers dat zich aanmeldt om getrackt te worden, hoe succesvol uw proces voor het verzamelen van toestemmingen is, hoeveel gebruikers besluiten zich niet aan te melden en niet getrackt te worden. Lees meer over de grootte van de datakloof en optimaliseer de manier waarop u toestemming van uw bezoekers verzamelt.

Afmelden en DO Not Track-naleving

 • Piwik PRO zorgt ervoor dat u altijd het recht van uw gebruikers respecteert om gegevensverwerking te beperken door de Do Not Track-browserinstellingen te herkennen.
 • Met Piwik PRO kunt u ook een websiteformulier genereren waarmee uw gebruikers op elk moment kunnen weigeren te worden getrackt. U kunt het formulier uitbreiden met spaties voor andere Subject Access Requests met betrekking tot gegevenstoegang, rectificatie en verwijdering.

Wat krijg je met Piwik PRO?

Analytics

Ontdek wat voor soort digitale reis u aanbiedt. Meer informatie over gebruikersgedrag op internet en mobiel, voor en na beveiligde aanmeldingen. U bezit al uw gegevens en hebt toegang tot onbewerkte, niet-gesamplede informatie. Bekijk de resultaten van campagnes met gedetailleerde statistieken op gebruikersniveau. Pas uw dashboard aan om de statistieken weer te geven die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf.

Tag Manager

Implementeer en beheer marketinglabels voor al uw digitale eigenschappen om de wendbaarheid van marketing te vergroten en de IT-kosten te verlagen. Piwik PRO Tag Manager is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen technische expertise of IT-betrokkenheid. Profiteer van flexibele tagsjablonen om gegevens te activeren met geselecteerde derden en stuur gedragsgegevens van gebruikers naar Web Analytics.

On-site retargeting

Optimaliseer de klantervaring met aangepaste inhoud en gerichte on-site campagnes. Geef aangepaste banners en pop-ups weer voor doelgroepsegmenten die zijn gemaakt in CDP. Laat de juiste inhoud zien aan de juiste persoon om de betrokkenheid te verbeteren. Raad niet alleen wat werkt, meet de resultaten van retargetingcampagnes met statistieken en rapporten voor concrete analytics.

Customer Data Platform

Gegevens verzamelen en samenvoegen uit online en offline bronnen: analytics, webformulieren, plus invoer van externe gegevens. Bouw nieuwe doelgroepen en single customer views voor on-site retargeting. Er is geen kennis van de database vereist. Met een gebruiksvriendelijke GUI kunt u variabelen slepen en neerzetten om doelgroepen te vormen. Bekijk de dekking, het bereik van de gegevens en de grootte van het publiek terwijl u werkt.

Intranet Analytics

Help uw medewerkers om meer uit uw intranet te halen en te achterhalen welke werknemers meer inhoud bijdragen. Promoot en emuleer goede inhoud en wijzig of verwijder de rest. Zoek uit welke informatie uw werknemers nodig hebben, maar niet kunnen vinden. Piwik PRO is compatibel met SharePoint (2010 en later) en Atlassian Confluence (> v5.6).

AVG Consent Manager

Verzamel gebruikerstoestemmingen voor specifieke gegevensverwerking. Beheer toestemmingsveranderingen en AVG-gerelateerde verzoeken vanuit één plek. Maak aangepaste toestemmingsdialogen en koppel gegevensverwerkingsdoeleinden aan categorieën van gegevensverzameling. Piwik PRO zal tags en gegevensverzameling op de achtergrond aanpassen op basis van de huidige toestemmingsstatus van een bezoeker.

Vergelijk Piwik PRO met andere leveranciers

Leer hoe Piwik PRO beter is in vergelijking met toonaangevende analytics en digitale marketingtools en wat het de perfecte tool maakt om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen:

Piwik PRO Analytics versus andere oplossingen

 • Beschikbaar on-premises en in een beveiligde cloud.
 • Voldoet aan internationale privacywetten en -voorschriften (inclusief AVG).
 • Geen limieten voor gegevensverzameling en geen gegevensbemonstering.
 • Single customer profiel door gedetailleerde gebruikersgegevens van desktop-, mobiele en andere aangepaste gegevensbronnen te integreren.
 • Kan worden gebruikt in de meest veilige omgevingen (bijvoorbeeld transactiegebieden, beveiligde lidgebieden, kassa’s enz., waar Google Analytics niet kan worden geïmplementeerd).
 • Onbewerkte gegevenstoegang, rapportage en streaming API van verschillende informatie.
 • Geavanceerde aanpassingsopties, inclusief trechters en aangepaste dashboards.

Piwik PRO Tag Manager vs. andere oplossingen

 • Handhaving van privacy-compliance (AVG) op verschillende tags door opt-out toe te passen en geen opties bij te houden op het individuele tag-niveau.
 • Kan zowel on-premises als cloud worden geïmplementeerd om te voldoen aan de vereisten van de meest veilige omgevingen (waar andere tools zoals GTM niet kunnen worden geïmplementeerd).
 • Mobiele en web-debug-modus, trigger-voorbeeldmodus, simuleer opt-outmodus beschikbaar.
 • Geen limieten voor tags, aangepaste variabelen en gebruikers.
 • Uitgebreide bibliotheek met tagsjablonen voor Piwik (Matomo) events, aangepaste variabelen, dimensies en andere geavanceerde tags.

Piwik PRO Customer Data Platform vs. andere oplossingen

 • Voldoet aan de internationale privacywetgeving, inclusief AVG.
 • Volledig eigenaarschap van uw gegevens, beschikbaar zowel on-premises als in een beveiligde cloud.
 • Onbewerkte gegevenstoegang en streaming-API met verschillende informatie.
 • Gebruikersniveau, betrokkenheidsanalyse, linkklikken bijhouden en JavaScript-tracking beschikbaar.
 • Verschaffen van aangepaste segmentatie, aanpasbare dashboards en exporteerbare rapporten.
 • Verzamel en verwerk gegevens met bijna realtime snelheid.
 • Compatibel met SharePoint 2010, 2013, 2016 en Office 365-versies.

Piwik PRO App Analytics versus andere oplossingen

 • Rapportfuncties en flexibiliteit: welke leverancier biedt op events gebaseerde analytics, aangepaste dimensies en variabelen en andere rapportagemogelijkheden.
 • Data Security & Hosting-opties: Welke leverancier levert cloud- en on-premises hosting en heeft een ISO 27001-certificatie voor beveiligingsstandaarden.
 • Gegevensbezit en privacy: welke leverancier zorgt voor 100% eigendom van gegevens en naleving van privacywetten (bijvoorbeeld de AVG).
 • Integraties: we presenteren een lijst met mogelijke integraties met andere hulpmiddelen, zoals een toestemmingsbeheerder, tagbeheersysteem en klantgegevensplatform (CDP).
 • Klantondersteuning: We geven een opsomming van de soort hulp (toegewijd personeel, telefonische en online ondersteuning, enz.) die u van elke leverancier mag verwachten.

Piwik PRO Product Analytics versus andere oplossingen

 • Data Security & Hosting-opties: Welke leverancier levert cloud- en on-premises hosting en heeft een ISO 27001-certificatie voor beveiligingsstandaarden.
 • Data Ownership & Privacy: welke leverancier zorgt voor 100% data-eigendom en naleving van privacywetten (inclusief de AVG).
 • Rapportagemogelijkheden: Welke leverancier biedt aangepaste rapporten, trechteranalytics, inhoudtracking en andere rapportagemogelijkheden.
 • Gegevensverwerking & Openheid: Welke leverancier biedt onbewerkte gegevenstoegang, rapportage- en streaming-API en connectoren aan BI- en gegevensvisualisatiesoftware.
 • Integraties: welke integraties kunt u krijgen met leveranciers van productanalytics (inclusief een toestemmingsbeheerder en een tagmanager).
 • Klantondersteuning: We geven een opsomming van de soort hulp (toegewijd personeel, telefonische en online ondersteuning, enz.) die u van elke leverancier mag verwachten.

Waarom zou u Piwik PRO kiezen en niet de communityversie?

Ontdek hoe Piwik PRO verschilt van Matomo (voorheen Piwik) als het gaat om het hosten van opties, klantenondersteuning, gebruikerstraining en geavanceerde analytische functies zoals trechteranalytics, conversietoeschrijving en vele andere: