Piwik PRO Conversion Rate Optimization Analytics Ontworpen om Uw Websiteprestaties te Verbeteren

Optimaliseer de conversieratio van uw websites door te leren wat gebruikers doet weggaan uit de klantreis en waar uw website geld lekt

Krijg ideeën voor conversiegroei door Piwik PRO te gebruiken:

Optimaliseer de inhoudprestaties

Optimaliseer de inhoudprestaties

Begrijp hoe uw inhoud presteert in verschillende stappen in de klantreis. Sorteer uw pagina’s op specifieke stadia en zoek naar kritische touchpoints in de klantreis. Ontdek wat bezoekers aantrekt.

Herstel funnel bottlenecks

Herstel funnel bottlenecks

Ontdek de stappen die uw gebruikers nemen richting conversie, ontdek nieuwe paden en verhoog uw conversiepercentages. Zoek potentiële zwakke plekken achter funnelknelpunten door extra segmenten en filters toe te passen, zoals: bron-, medium- en exitpagina om opmerkelijke verschillen tussen beide te identificeren.

Verbeter de gebruikersstroom & campagnereis

Verbeter de gebruikersstroom & campagnereis

Ontdek hoe gebruikers zich tijdens hun hele klantreis gedragen. Voeg gegevens uit de pre- en post-inloggebieden, web en mobiel, samen en verrijk het met CRM en offline gegevens. Bouw zeer nauwkeurige profielen, onderzoek gedragspatronen van gebruikers op alle touchpoints om de gebruikersstroom en campagne-efficiëntie te verbeteren.

Verhoog de conversieratio op internet en mobiel

Verhoog de conversieratio op internet en mobiel

Verbeter uw conversieratio door te zoeken naar mogelijke technische problemen met betrekking tot apparaat- en browsertypen en besturingssystemen die door bezoekers worden gebruikt. Lokaliseer rode vlaggen, ontdek pagina’s met ongewone hoge generatietijden en focus op andere verschillen tussen apparaten.

Get the Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Product Analytics Platforms

Compare over 30 variables of product analytics vendors: Piwik PRO, Mixpanel, Amplitude, Heap, and Kissmetrics.

Piwik PRO Analytics Suite allows us to gather more granular data about website visitors while having full privacy compliance. Piwik PRO’s customer success team ensures our system is fully operational and working at 100% efficiency.

OLIVER MICHLER
SENIOR PRODUCT MARKETING MANAGER OPEN-XCHANGE

Profiteer van Piwik PRO Analytics Suite om:

Pagina-opmaak en -inhoud te optimaliseren

Pagina-opmaak en -inhoud te optimaliseren

Ontdek op welke elementen op uw pagina worden geklikt en gebruik deze informatie om de pagina-indeling en -inhoud te optimaliseren. Houd muisrollen en klikken bij met webanalyses en beantwoord belangrijke vragen: Is uw inhoud interessant? Zijn uw CTA’s overtuigend? Hoe ver scrollen bezoekers? Is de oogstroom optimaal?

Websiteprestaties in browsers en apparaten te verbeteren

Krijg inzicht in hoe goed uw website presteert, met niet alleen gegevens over de gemiddelde laadtijd van de pagina, maar ook CRO-georiënteerde informatie over de laadtijd van documentinhoud en de interactieve documenttijd. Analyseer de resultaten om de prestaties en paginasnelheid van uw websites te optimaliseren.

Websiteprestaties in browsers en apparaten te verbeteren
UX en gebruikerstevredenheid te verhogen

UX en gebruikerstevredenheid te verhogen

Ontdek welke inhoud effectief is om betrokkenheid te stimuleren, wat slechter presteert en wat de meeste conversies genereert met behulp van inhoudsconsumptiegegevens. Gebruik uw zoekopdracht om inhoud te positioneren om grote hoeveelheden verkeer aan te trekken en om erachter te komen wat het beste werkt in welke fase van de funnel.

Verhoog de conversieratio van de bestemmingspagina

Zoek naar eventuele niet-overeenkomende berichten tussen marketingkanalen en bestemmingspagina’s, waaronder campagnes die verkeer naar de verkeerde pagina’s verzenden. Identificeer landingspagina’s die niet goed werken met marketingcampagnes en optimaliseer het hele campagneproces.

Verhoog de conversieratio van de bestemmingspagina

Ontdek hoe Piwik PRO u zal helpen de conversieratio te optimaliseren