Ontdek Hoe Gebruikers Interageren Met Uw Platform Nadat Ze Zich Hebben Aangemeld Bij Beveiligde Lidgebieden

Vergroot de betrokkenheid van gebruikers door de gebruikersstroom te optimaliseren en gegevenslacunes in de klantreis te elimineren

Profiteer van Piwik PRO Analytics Suite om:

UX in post-inloggebieden te optimaliseren

UX in post-inloggebieden te optimaliseren

Leer hoe uw klanten zich gedragen in beveiligde lidgebieden en gebruik uw bevindingen om hun ervaring en betrokkenheid te verbeteren. Profiteer van UX-gerelateerde gegevens, zoals navigatiepaden en soorten apparaten die worden gebruikt om de UX te verbeteren of potentiële problemen en rode vlaggen te detecteren.

Witte vlekken in de klantreis te elimineren

Witte vlekken in de klantreis te elimineren

Verlies geen gedragsgegevens nadat gebruikers zich hebben aangemeld in hun account. Voeg gegevens uit de pre- en post-inloggebieden samen, zowel voor internet als mobiel, en bouw complete gebruikersprofielen op. Onderzoek gebruikersgedrag op alle contactpunten om niet-gefragmenteerde klantreisgegevens te krijgen en de gebruikersstroom te verbeteren.

Gebruikersgegevens uit openbare en beveiligde gebieden te gebruiken

Gebruikersgegevens uit openbare en beveiligde gebieden te gebruiken

Voeg gegevens uit desktop- en mobiele apps samen in één profiel. Begrijp hoe gebruikers zich in de deelgebieden gedragen en zich richten op andere verschillen tussen apparaten. Gebruik uw bevindingen om eventuele problemen op te lossen en de betrokkenheid van gebruikers op verschillende apparaten te behouden.

Het hoogste beveiligingsniveau te halen

Het hoogste beveiligingsniveau te halen

Analyseer lid- en transactiegebieden met software die veilige analyses en volledige privacyconformiteit biedt. Houd u aan de strengste privacyregels, inclusief AVG en HIPAA, en respecteer de privacy van gebruikers (met Piwik PRO Consent Manager).

Get the Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Consent Management Platforms

Compare over 30 variables of consent managers: Piwik PRO, TrustArc, OneTrust, Cookiebot and consentmanager.net

Piwik PRO Analytics Suite allows us to gather more granular data about website visitors while having full privacy compliance. Piwik PRO’s customer success team ensures our system is fully operational and working at 100% efficiency.

OLIVER MICHLER
SENIOR PRODUCT MARKETING MANAGER OPEN-XCHANGE

Als u Piwik PRO kiest voor Member Area Analytics, kunt u:

Veilige inhoudsaanbevelingen maken

Veilige inhoudsaanbevelingen maken

Maak campagnes en aanbevelingen op maat op basis van gebruikersactiviteit in beveiligde lidgebieden. Vergroot de betrokkenheid van gebruikers bij nauwkeurig gedefinieerde doelgroepen en configureer uw campagnes binnen Piwik PRO On-site Retargeting.

De betrokkenheid van gebruikers vergroten

Ontdek hoe gebruikers omgaan met uw platforms en post-inloggebieden. Ontdek of uw inhoud interessant is en hoe uw klanten reageren op eventuele wijzigingen in lidgebieden. Optimaliseer post-inloggebieden, bereik inactieve klanten en vergroot de betrokkenheid van gebruikers.

De betrokkenheid van gebruikers vergroten
De platformprestaties verbeteren

De platformprestaties verbeteren

Loop niet achter op de concurrentie en stop met raden welke veranderingen uw platform zullen verbeteren en welke het zullen belemmeren. Krijg gegevensgestuurde inzichten over uw toepassingen en beveiligde lidgebieden om uw ontwikkelteam te helpen de prestaties te optimaliseren.

Uiterst nauwkeurige gebruikersprofielen bouwen

Bouw precieze gebruikersfiguren met respect voor de privacy van gebruikers en biedt het hoogste niveau van gegevensbeveiliging. Ontdek hoe uw post-inloggebieden worden gebruikt met een verzamelde weergave van het gedrag van elke bezoeker of creëer een zeer gedetailleerd publiek.

Uiterst nauwkeurige gebruikersprofielen bouwen

Ontdek hoe Piwik PRO privacyvriendelijke analyses biedt voor post-inloggebieden