Maak een gedetailleerd profiel van elke klant met de Single Customer View van Piwik PRO

Consolideer elk stukje informatie over uw klanten – begrijp gebruikersgedrag op een gedetailleerd niveau om een ​​krachtig overzicht te krijgen van elke actie die zij ondernemen

Met Piwik PRO Single Customer View kunt u:

Klantonderzoek op een gedetailleerd niveau uitvoeren

Krijg gedetailleerde gedragsgegevens over uw bezoekers en leer de volledige context van hun klantreis. Ontdek hoe uw bezoekers omgaan met formulieren voor het vastleggen van leads en interactieve elementen op uw websites en hoeveel inhoud zij op afzonderlijke pagina’s gebruiken. Verrijk klantenprofielen met informatie over microconversies en gebruik uw klantenonderzoek om 1-op-1 retargetingcampagnes te maken.

Zwakke plekken in de klantreis verbeteren

Volg en analyseer de manier waarop uw klanten omgaan met uw websites, inclusief veilige lidgebieden. Analyseer uw bevindingen om eventuele knelpunten in de klantreis op te sporen en de volledige gebruikerservaring te optimaliseren. Help gebruikers hun gebruikerspaden te doorlopen en hun doelen en microconversies te bereiken.

Gegevenssilo’s elimineren

Integreer gegevens van uw hele organisatie, inclusief ondersteuning, marketing en verkoopafdelingen. Verwijder datasilo’s om dubbele gegevens op verschillende systemen en eventuele problemen met meerdere geïsoleerde gegevensbronnen te elimineren. Creëer een klantervaring op maat op basis van een enkele, uniforme dataset die op één plek is opgeslagen.

De hele klantreis in kaart brengen

Trek gegevens van al uw kanalen naar één plaats en gebruik deze om een ​​compleet beeld te krijgen van de unieke reis van elke klant. Volg het bezoekersgedrag bij elk belangrijk contactpunt en gebruik uw bevindingen om hun ervaring en gebruikersstroom te verbeteren.

Get the Whitepaper

Free Comparison of 5 Leading Web Analytics Vendors

Compare 40 Variables of Web Analytics Software: Piwik PRO, Google Analytics 360, Webtrends, Adobe Analytics, and Etracker Analytics

Merken die vertrouwen in Piwik PRO

Met Piwik PRO Single Customer View kunt u:

First-party data samenvoegen

Integreer first-party data van web analytics, CRM van uw bedrijf, offline bronnen, AVG toestemmingsgegevens, e-commerce transactionele systemen, online formulieren of app-gegevens. Steek webgedragsdata en van die gegevensbronnen om een ​​diepgaand klantonderzoek uit te voeren en nauwkeurige gerichte marketingaanbiedingen en campagnes te maken.

Klanttevredenheid verbeteren

Lever een hoger niveau van klantenservice door uw diensten op de juiste manier aan te passen aan elke gebruiker, op basis van informatie over hoe hij met uw organisatie communiceert. Reageer op eventuele wijzigingen in de single customer view door contact met hem op te nemen met passende aanbiedingen of om hulp te bieden wanneer u problemen opmerkt. Profiteer van een accuraat, holistisch beeld van uw klanten om consistentie en continuïteit te bieden in elke klantinteractie.

Klanttevredenheid verbeteren
Gebruikersgegevens vastleggen uit beveiligde lidgebieden

Gebruikersgegevens vastleggen uit beveiligde lidgebieden

Bereik beveiligde lidgebieden en transactiegebieden om een ​​complete single customer view te krijgen. Verrijk uw gegevens in uiterst nauwkeurige single customer profielen, onderzoek gedragspatronen van gebruikers op het meest gedetailleerde niveau en gebruik de bevindingen om de gebruikerservaring en de gebruikersstroom in beveiligde lidomgevingen te verbeteren.

Ontdek hoe Piwik PRO Single Customer View u kan helpen bij het optimaliseren van de gebruikersstroom, betrokkenheid van gebruikers en het maken van op maat gemaakte marketingcampagnes