Meer gegevensbronnen, betere single customer views

Verzamel, importeer en analyseer persoonlijke gegevens met de gemoedsrust dat ze privé en veilig zijn. Bouw flexibel klantprofielen op en verdeel doelgroepen. Gebruik uw gegevens zoals u dat wilt – export, integraties, API-verbindingen en meer.

  • Modules:
  • Analytics
  • Tag Manager
  • Customer Data Platform
  • Consent Manager

Verrijk uw dataset

Importeer gegevens uit meerdere bronnen

Integreer gegevens uit contactformulieren, web- en mobile analytics, custom events, marketingcampagnes, nieuwsbrieven, offline content en andere bronnen.

Beheer persoonlijke en gevoelige informatie

Wees de baas over de informatie die u in uw Piwik PRO Customer Data Platform invoert. Importeer persoonlijke gegevens, waaronder ook gevoelige informatie, zonder de privacy van bezoekers in gevaar te brengen.

Bespaar tijd en middelen

Importeer gegevens uit CSV-bestanden en voer eenvoudig nieuwe gegevensbronnen in, zonder dat u hulp van een IT-team nodig heeft.

“Het mooie van de single customer view is dat u gebruikers niet ziet als een optelsom van bezoeken en sessies, maar als echte individuele bezoekers met eigen kenmerken. Hierdoor kunt u de marketing en klantenservice op persoonlijke en effectieve wijze organiseren.”

Kuba Bomba
Head of Product bij Piwik PRO

Maak klantprofielen aan

Reken af met datasilo’s en vervang ongelijksoortige en verspreide databases door een uniforme bron van klantengegevens.

Hoe werkt het samenvoegen van gegevens?

Om nieuwe gegevens te combineren met bestaande profielen gebruikt de software een identifier, bijvoorbeeld een e-mailadres. Als CDP gegevens vindt met een overeenkomende identifier, worden deze toegevoegd aan de single customer view.

Een single customer view

Verzamel alle gegevens over uw prospects en klanten op één plek. Zo ziet u alle kenmerken, gedragingen en de gehele aankoopgeschiedenis in één oogopslag.

Gratis vergelijking van 7 enterprise-ready customer data platforms

Nu downloaden

Haal meer uit uw data

Analyseer de hele customer journey

Bekijk het hele verhaal van hoe gebruikers de verschillende fasen van hun relatie met uw organisatie doorlopen. Ontdek welke kanalen de meest waardevolle klanten opleveren.

Profiteer van de integratie met Piwik PRO Analytics Suite

Gebruik onze Analytics, Tag Manager en Consent Manager voor nog meer flexibiliteit bij het verzamelen en gebruiken van gegevens.

Maak zelf doelgroepen aan

Gebruik de eenvoudige visuele editor om doelgroepen te definiëren op basis van informatie uit marketingcampagnes, CRM en andere bronnen.

Een persoonlijke UX via uw websites en apps

Ontwerp html-elementen, banners, pop-ups en retargeting-campagnes voor zeer specifieke doelgroepen.

Exporteer doelgroepen naar andere tools

Exporteer uw doelgroepbestanden om zeer gerichte campagnes uit te voeren via e-mailmarketing- en automatiseringsplatforms, of activeer ze op Google Ads of Facebook Ads.

Haal meer uit uw gegevens met API’s

Integreer uw sites en apps en haal alle gegevens van het bezoekersprofiel in real-time op met onze API’s.


Zorg voor privacy en beveiliging

De privacywetgeving naleven

Ontwikkel klantprofielen op basis van informatie die is verzameld conform gegevensbeschermingsvoorschriften met behulp van de Piwik PRO Consent Manager.

Pas de strengste beveiligingsnormen toe

Maak gebruik van een platform dat voldoet aan de EBA-richtlijnen voor het gebruik van cloud-dienstverleners door financiële instellingen, en voldoe aan de strenge eisen van HIPAA.

Sla uw gegevens veilig op

Kies uw hostingplan – op locatie, binnen een private cloud, op een van onze Azure-cloudservers in Duitsland, Singapore, Nederland en de Verenigde Staten of in een in Zweden gevestigd datacenter van Elastx in Europees eigendom.

Wat u met Piwik PRO kunt doen

Rechten en SSO-gebruikersgroepen

Maak verschillende gebruikersgroepen en rollen aan en wijs ze toe met gedetailleerde toestemmingsniveaus. Gebruik SSO-normen om de gebruikersauthenticatie en -autorisatie te stroomlijnen.

Een betaalbare oplossing

Loop voor op de concurrentie met een krachtig platform dat aantrekkelijker geprijsd is dan andere oplossingen op de markt.

Speciale aanpassingen

Ons professionele serviceteam staat klaar om ons product aan te passen aan uw specifieke use-cases, via integratie en ontwikkeling op maat.

Gegevensexport en API’s

Profiteer van onze API of van de export van ruwe gegevens om verschillende databases te verrijken met de informatie die in het Customer Data Platform verzameld is.

Klantenservice en professionele dienstverlening

Mocht u nog twijfelen, neem dan een kijkje in ons helpcenter, plan een telefoontje met uw eigen customersuccessmanager of neem contact op met onze technische experts.

“Our core goal is to optimize and increase the user experience based on data. Piwik PRO Analytics Suite combines all the necessary features to achieve this goal. From the analysis and evaluation of channels to target group segmentation and planning of suitable content, we now have a solution with which we can implement everything.”

Gerold Brauchart
eSV project management at SVC

Ontvang een op maat gemaakte demo van het Piwik PRO Enterprise-abonnement – geavanceerde analysefuncties plus gegevensbescherming en -beveiliging.