Terug naar blog

Snelle en Krachtige Aangepaste Rapportage is de Focus van onze Vernieuwde Analytics Engine

News & Releases

Geschreven door

Gepubliceerd augustus 20, 2018 · Bijgewerkt april 8, 2019

Snelle en Krachtige Aangepaste Rapportage is de Focus van onze Vernieuwde Analytics Engine

Combineer statistieken, dimensies en gebeurtenissen in flexibele tabulaire en grafische rapportsjablonen. Vergelijk snel resultaten tussen segmenten en tijdsperioden. U krijgt snellere laadtijden, zelfs bij zeer grote gegevenssets, dankzij een efficiëntere architectuur die minimale voorverwerking vereist.

We werken met een gevarieerde reeks klanten en hebben in de loop van de jaren gezien op hoeveel verschillende manieren ze analytics benaderen. Aangezien steeds meer organisaties web- en mobiele analytics gebruiken, zullen de mogelijke combinaties van statistieken en rapporten alleen maar groeien. Om deze realiteit aan te pakken, zijn we ons gaan verdiepen in ons analyseplatform om onze aangepaste rapportage op vier belangrijke gebieden te verbeteren:

  • Snelheid – Er is minimale voorverwerking vereist om een ​​rapport te maken of de resultaten van een bestaand rapport te filteren.
  • Gebruiksgemak – Drag and drop statistieken en dimensies om een ​​rapport te specifieren en de ingevoerde gegevens te filteren. Maak een breed scala aan rapporten zonder kennis van de database of technische expertise.
  • Flexibiliteit – Maak een keuze uit een handvol tabulaire en grafische rapportsjablonen en voeg vervolgens variabelen toe, zoals statistieken, dimensies en aangepaste gebeurtenissen. Aanvankelijk bieden we staaf- en lijngrafieken plus platte en geneste tabellen, met meer opties die kunnen worden toegevoegd in toekomstige versies.
  • Schaalbaarheid – U zult geen prestatieshit zien, zelfs niet voor zeer grote datasets.

We hebben veel elementen opnieuw bedacht om deze verbeteringen aan te brengen, maar de grootste verandering is de back-end van de database. We veranderden van het rijgeoriënteerde MySQL naar het kolomgeoriënteerde ClickHouse. Dit is belangrijk omdat de kolomgeoriënteerde architectuur ideaal is voor het snel verzamelen van grote gegevenssets – precies wat we willen van een modern analyseplatform.

We hebben dezelfde privacy- en beveiligingsfuncties waar Piwik PRO bekend om staat en de integratie met onze andere producten zoals Consent en Tag Manager geïncorporeerd. Gegevensprivacy, beveiliging, naleving van wet- en regelgeving, flexibele hosting en volledige gegevenscontrole zijn vanaf het begin van het project ingebouwd.

Bovenop deze sterke basis mag deze update geen verstoring zijn voor onze huidige gebruikers. We bieden volledige datamigratie en de interface zal bekend zijn bij huidige Piwik PRO-gebruikers.

Blijf op de hoogte voor updates over de volledige release later deze zomer. Indien u vragen heeft of een demo wilt van onze geïntegreerde analytics suite, neem dan zeker contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan

Schrijver

David Street

Writer, marketer and data+stats specialist with a left and a right brain | LinkedIn profile

Zie meer berichten van deze auteur